NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Funcționarii publici au făcut astăzi grevă de avertisment în Primăria Pașcani

Angajații din Primăria municipiului Pașcani au făcut grevă astăzi preț de o oră. Aceștia s-au alăturat sindicaliștilor din întreaga țară. În acest sens, în intervalul 09.00 – 10.00, funcționarii au întrerupt activitatea cu publicul.

 

Funcționarii din administrația publică locală nu au părăsit birourile de data aceasta, ca în anii anteriori, dar au susținut campania sindicaliștilor care atrag atenţia că de la jumătatea lunii iulie ar putea intra în grevă pe termen nelimitat.

  

În momentul de față angajații își desfășoară activitatea în mod normal.

Revendicările sindicaliştilor se referă la acordarea normei de hrană pentru toţi salariaţii din administraţia publică locală, acolo unde resursele bugetare permit acest lucru, acordarea voucherelor de vacanţă, majorarea salariilor de bază ale funcţionarilor publici şi ale personalului contractual cu 25% şi eliminarea în totalitate a articolului 3^1 (4) din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 57/2015 privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice în anul 2016. 

Advertisements

Related posts

Lacul Peştişorul, curăţat din barcă, cu grebla

Ema Roman

Noi contracte de investiții, semnate de primăriile din județ. Grădiniță nouă în Mircești. Dispensarul din Ruginoasa va fi reabilitat și consolidat

Redacția

A dispărut viceprimarul Gabriela Nedelcu! Nimeni din Primăriei nu spune oficial de ce a lipsit azi de la muncă! Primarul este în concediu, Pașcaniul nu are șef!

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site