RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

FOTO Constanța în duminica alegerilor: Prezență la vot cu 5% sub media națională la prânz, oamenii sunt la plimbare pe faleză, într-o zi cu soare și peste 30 de grade

sursa foto: Petruț Iacob/ Info Sud-Est

Constănțenii au ieșit la plimbare în duminica de alegeri, unde temperaturile au ajuns la 30 de grade în jurul prânzului, iar prezența la vot a depășit pragul de 20%, cu peste 5% sub media națională. La municipiu se înregistrează 1% prezență peste alegerile din 2020, atunci când s-a bifat însă cea mai slabă prezență din ultimii 30 de ani.

  

Cu toate astea, cele două librării Cărturești din mall-urile din Constanța și-au epuizat înainte de prânz stocurile de cărți gratuite pentru votanți, conform reporterilor Info Sud-Est de la fața locului.

Între timp, centrul orașului și faleza nu au dus lipsă de oameni, unii dintre ei veniți pe litoral în weekend. Totuși, mai mulți localnici au declarat, la întrebările reporterilor Info Sud-Est, fie că se întorceau de la urne, fie se pregăteau să plece spre stațiile de votare.

sursa foto: Petruț Iacob/ Info Sud-Est

sursa foto: Petruț Iacob/ Info Sud-Est

sursa foto: Petruț Iacob/ Info Sud-Est

sursa foto: Petruț Iacob/ Info Sud-Est

sursa foto: Alexandra Marin Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:  » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

PSD acuză PNL de „exagerări populiste” pe taxa de solidaritate: Nu ar sufoca mediul de afaceri și nu ar crește prețurile

Redacția

Germania: Armin Laschet, favoritul la succesiunea Angelei Merkel, respinge acordarea de reparaţii de război Poloniei

Redacția

Kia: 4 modele electrice noi în Europa până în 2026

Redacția
Încarcă...