NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

FOTO Celebrul balerin Serghei Polunin şi-a tatuat alte două imagini cu Putin

Originar din Ucraina şi unul dintre cei mai buni balerini din lume, Serghei Polunin a fost adesea numit rebel. Acum a publicat o poză pe Instagram în care îi pot fi văzute tatuajele de pe corp. Pe lângă imaginea estompată a lui Vladimir Putin din mijlocul pieptului, pe umeri pot fi văzute alte două capete ale liderului de la Kremlin, relatează News.ro.

Cele mai multe comentarii sunt de nedumerire: „De ce?”, „De ce nu trăieşti în Rusia, dacă îl iubeşti pe acest bărbat?” sau „Mare dansator, puţină minte”. „Prin faptul că ai aceste tatuaje înseamnă că sprijini crima şi tortura”, i-a scris un alt internaut.

Într-un mesaj publicat pe 20 noiembrie 2018 – la aniversarea celor 29 de ani – Polunin a stârnit controverse când a spus că preşedintele rus a fost tratat nedrept de presă „în unele părţi ale lumii” şi a anunţat: „Văd lumina când mă uit la el”.

„Lasă-le pe mamele soldaţilor noştri să te cânte în ode”, a mai spus, referindu-se la conflictul din zona Donbas din estul Ucrainei, care a fost parţial capturată de insurgenţii sprijiniţi de ruşi.

Advertisements
Advertisements
  

Cinci zile mai târziu, Polunin a publicat o fotografie în care apărea cu chipul lui Putin tatuat pe piept: „Îi mulţumesc lui Vladimir şi tuturor celor care aleg binele”.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Liceul Tehnologic „Elie Radu” din Ploiești va fi transformat în clădire cu consum de energie aproape de zero, în urma unei investiții de un milion de euro

Redacția

Primarul Constanței, despre legătura dintre parcările scumpe și lipsa turiștilor: ”Un fake news de cea mai joasă speță/ E modul hotelierilor de a pune presiune pe mine, nu vor să plătească parcările”/ Declarații contradictorii: ”Nu e o lipsă de turiști/ Voucherele au ținut turismul în picioare, nu l-au decapitat definitiv”

Redacția

O asistentă medicală de la Spitalul de Boli Infecţioase Iaşi, depistată cu Covid-19

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site