RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

FOTO Cea mai mare susținătoare a Ucrainei la Roland Garros: „Din păcate, nu putem separa sportul și politica. Războiul e aproape de casa mea”

Aflată pe locul 100 în clasamentul WTA, Anna Karolina Schmiedlova a ajuns în optimi la Roland Garros, iar sportiva din Slovacia a ieșit în evidență și prin modul în care și-a exprimat sprijinul pentru jucătoarele din Ucraina.

Anna Karolina SchmiedlovaFoto: Rob Prange / Zuma Press / Profimedia

Război în Ucraina, ziua 466. Toate evenimentele de duminică, 4 iunie, sunt LiveText pe HotNews.ro.

  

Anna Karolina Schmiedlova, îmbrăcată în culorile Ucrainei la meciul cu rusoaica Veronika Kudermetova

Schmiedlova s-a făcut remarcată încă din prima zi de concurs de la Paris, când a învins-o în runda inaugurală pe Veronika Kudermetova (favorită 11), scor 6-3, 6-1.

Îmbrăcată de obicei într-un echipament simplu, slovaca a ales să poarte o ținută în culorile drapelului ucrainean în timpul duelului cu sportiva din Rusia. După meci, Schmiedlova a postat pe Instagram o fotografie și două inimi: una galbenă și una albastră.

Întrebată dacă totul a fost o coincidență sau un gest deliberat de susținere pentru Ucraina, Anna nu s-a grăbit inițial să răspundă, dând impresia că nu este sigură cât de multe detalii poate dezvălui.

„Hmm…. Aceasta este o întrebare dificilă.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Prima reacție de la București după ce Ucraina a anunțat că vrea adâncirea Canalului Bîstroe

Redacția

Iohannis, de Ziua Veteranilor: „În această perioadă, înţelegem cu atât mai bine rolul esenţial al veteranilor de război în apărarea ţării”

Redacția

Ciucă, întâlnire cu mai mulţi miniştri şi cu autorităţile de management pe tema gestionării absorbţiei fondurilor europene

Redacția
Încarcă...