NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Fostul preşedinte Traian Băsescu va fi duminică la Iaşi. Sunt alegeri în PMP


Fostul preşedinte Traian Băsescu va veni duminică la Iaşi. Băsescu este invitatul de onoare al Conferinţei Judeţene a PMP, care se va desfăşura la Centrul de Conferinţe „Pro­videnţa“.

La ora 9 va începe şedinţa Con­siliului Naţional al PMP, la care vor participa toţi liderii filialelor judeţene ale partidului şi parlamentarii acestuia.

De la ora 11 se vor desfăşura alegerile pentru desemnarea conducerii filialei judeţene a PMP. Singurul candidat la funcţia de preşedinte al filialei este deputatul Petru Movilă. În afara confirmării acestuia, urmează să mai fie desemnaţi 6 vicepreşedinţi, 12 secretari executivi, un trezorier şi preşedinţii comisiei de cenzori şi de integritate.

  

De la ora 14 va avea loc întâlnirea regională a PMP, la care va participa şi Traian Băsescu.

„La întâlnire vor participa membrii noştri, ca şi simpatizanţii. Uşa este deschisă pentru toţi ieşenii care vor să-l vadă pe Traian Băsescu şi să discute cu el. Îi aşteptăm cu dragă inimă pe toţi cei care vor dori să vină“, a spus Movilă.

sursa www.ziaruldeiasi.ro

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Sondaj PSD pentru desemnarea candidaților la funcția de primar în Pașcani, Valea Seacă și Lespezi

Marius Parteni

Prezența la vot mai mare la Pașcani decât media pe țară, în prima zi de referendum!

Răzvan Grecu

Dragnea a promis finanțare pentru strada Gâștești și grădinița Boșteni. Primarii de comune speră.”La Moțca sunt cinci miliarde, dar dacă nu reușește să îi cheltuie îi dăm la Tătăruși”

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site