RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Internațional

Fostul premier al Pakistanului, Imran Khan, a fost CONDAMNAT la trei ani de închisoare pentru corupție

Fostul prim-ministru al Pakistanului, Imran Khan, a fost găsit vinovat de corupţie de un judecător, sâmbătă, şi condamnat la trei ani de închisoare cu executare. 

Imran Khan a fost deja arestat, a spus avocatul lui.

„Judecătorul Humayun Dilawar a anunţat că implicarea în practici de corupţie a fost dovedită”, conform unei informări transmise de televiziunea pakistaneză.

Imran Khan, prim-ministru până în aprilie 2022 şi care neagă acuzaţiile, nu a fost prezent la audieri. Judecătorul a ordonat arestarea sa.
Avocatul lui Khan, Intazar Hussain Panjutha, a declarat sâmbătă prin telefon pentru Reuters că poliţia pakistaneză l-a arestat deja pe Khan la reşedinţa sa din Lahore, oraş în estul Pakistanului.

  

Odată cu această condamnare, şansele lui Khan de a candida la alegerile care urmează să aibă loc în această ţară la începutul lunii noiembrie ar urma să scadă dramatic, sunt de părere experții, conform Agerpres.

Vă recomandăm să citiți și:

EXCLUSIV| Judecătorii ICCJ au auzit mărturii despre torturi infernale, dar au achitat torționarii. Andrei Ursu: Au fost de partea călăilor Securității

Alexei Navalnîi, după ce a primit încă 19 ani de închisoare: ”Ești OBLIGAT să-ți predai Rusia unei bande de trădători și hoți care au preluat puterea”

EXCLUSIV | Cum a scăpat de condamnare liderul interlop Butoane,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Specialiștii în SECURITATE îi critică pe oamenii care îl păzeau pe Robert Fico. „Ofițerii s-au speriat și au fugit”

Redacția

Cancelarul austriac Sebastian Kurz este investigat pentru dare de mită. Percheziții la sediul partidului

Redacția

EXCLUSIV | Ce-i unește și ce-i desparte pe Putin și Erdogan? Întâlnire CRUCIALĂ la Soci, cu mize mondiale. Analist: „Relația Turcia-Rusia, complexă”

Redacția
Încarcă...