RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Internațional

Cancelarul austriac Sebastian Kurz este investigat pentru dare de mită. Percheziții la sediul partidului

Procurorii anticorupție austrieci au efectuat percheziții miercuri dimineața la birourile cancelarului Sebastian Kurz, ale consilierilor săi apropiați și la sediul partidului său din Viena.

Potrivit publicației Die Presse, în dimineața de miercuri, la oficiul cancelarului federal și sediul Partidului Popular din Austria, condus de Kurz, au avut loc percheziții la purtătorul lui de cuvânt Johannes Frischmann, la responsabilul pentru relațiile cu presa Gerald Fleischmann și consilierul Stefan Steiner.

Acțiunile de investigație se desfășoară într-o cauză penală legată de coruperea ziarului Österreich pentru publicarea unor sondaje favorabile partidului, menționează publicația.

O monedă de 1 eurocent poate valora până la 7.000 de euro. Cum arată moneda rară pusă în circulație

  

06 Oct, 16:11 | Știri externe

Un fost angajat al Facebook face dezvăluiri și condamnă compania ca fiind periculoasă: Încurajează discursul de ură pentru a obține profit

04 Oct, 22:56 | Știri externe

Caricaturistul suedez Lars Vilks care l-a desenat pe profetul Mahomed cu corpul unui câine a murit într-un accident de maşină. Artistul trăia sub protecţia poliţiei

04 Oct, 20:29 | Știri externe

Die Presse susține că procuratura desfășoară o investigație într-un caz de mituire și corupție în raport cu persoanele menționate, precum și a fostului ministrului al Familiei, cercetător al opiniei publice Sophie Karmasin, cercetător al opiniei publice Sabine Bainshab, grupul media Österreich. Cancelarul este suspectat de complicitate, scrie ziarul.

Potrivit unei declarații a adjunctului secretarului general Gaby Schwarz, perchezițiilor au drept scop “afectarea imaginii Partidului Popular și a lui Sebastian Kurz”.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

A murit cel mai vârstnic bărbat din Japonia. Shigeru Nakamura era supraviețuitor al atacului de la Hiroshima

Redacția

VIDEO | Au apărut imaginile cu atacul de la supermarketul din Milano, soldat cu moartea unei persoane și rănirea altor 5

Redacția

Cum a reușit un bărbat din SUA să slăbească 200 de kilograme. Primul pas: renunțarea la sucuri acidulate

Redacția
Încarcă...