NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Firma care trebuie să facă dezinsecție și deratizare în municipiu așteaptă … vremea bună!

Vești proaste pentru pășcănenii care s-au săturat de țânțari. Deși este jumătatea lunii iulie municipalitatea nu a reușit nici până acum să facă dezinsecția anuală, pentru care au fost alocați de la buget aproximativ 150.000 de lei.

 

Asta pentru că firma care a câștigat selecția de oferte organizată de Primărie pentru serviciile de dezinsecție și deratizare așteaptă să se îndrepte vremea pentru ca aceste lucrări să aibă efect. SC Instal Mar SRL din Iași, căci despre ea este vorba, a semnat contractul pe 4 iunie și nu a reușit până acum să presteze serviciile din cauza vremii, deși în perioada 4 iunie-15 iulie au fost multe zile calduroase, fără precipitații.

  

„Câștigătoare a fost firma SC Install SRL din Iași, urmează ca mâine să semneze contractul, iar săptămâna viitoare, pentru că săptămâna aceasta este instabilă din punct de vedere meteorologic, să începem dezinsecția pe spațiile verzi din oraș și deratizarea în cele două piețe”, ne-a declarat pe 3 iunie Vasile Axinte, viceprimarul municipiului Pașcani.

Citeste și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Legumele şI fructele vor fi mai scumpe anul acesta

Redacția

Soluții pentru finalizarea Centrului Local de Recoltare și Depozitare a Sângelui la Pașcani. Dacă administrația locală nu a găsit rezolvare, un ONG din Iași vine cu variante

Oana Cordoneanu

Corupție în Primărie: Viceprimarul Vasile Axinte a anunțat câștigătorul unei licitații cu 6 zile înainte de organizare ei!

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site