NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Firma care execută investiţia de la Căminul Lunca va fi amendată! Nu a respectat graficul de lucrări!

Căminul Lunca este departe de a fi finalizat, asta deşi, conform contractului de lucrări, investiţia ar fi trebuit să fie predată pe 03.11.2017.

 

  

Constructorul care execută lucrările nu a respectat termenul de finalizare, motiv pentru care va fi sancţionat de către Compania Naţională de Investiţii.

Practic, după câteva luni de pauză, lucrările la Căminul Cultural din Lunca au fost reluate la începutul lunii iulie, anul trecut.  Termenul de finalizare era începutul lunii noiembrie.

Într-un răspuns transmis redacţiei noastre, reprezentanţii Companiei Naţionale de Investiţii au transmis că antreprenorul a depăşit termenul stabilit pentru finalizarea lucrărilor.

Advertisements

Potrivit contractului, acesta va suporta penalităţi care se vor calcula în funcţie de data până la care se vor finaliza lucrările, în conformitate cu prevederile contractuale.

Advertisements

În acest proiect, Primăria Paşcani are o parte de cofinanţare. Se va ocupa de branşamente şi zona aferentă clădirii. Am încercat să obţinem un punct de vedere de la reprezentanţii Primăriei Paşcani, vizavi de această situaţie. Iată ce au transmis aceştia. “Nu avem informatii suplimentare de la CNI. Subliniem faptul ca obiectivul este predat celor de la CNI, ce are obligatia de a urmari evolutia lucrarilor conform graficului stabilit, de a le receptiona si ulterior sa predea obiectivul catre Municipiul Pascani”, a precizat purtătorul de cuvânt al Primăriei Paşcani. 

Reporterii noştri au vizitat astăzi obiectivul pentru a vedea care este stadiul lucrărilor. Acoperişul a fost realizat, la fel şi tâmplăria, iar faţada clădirii a fost vopsită.  

Advertisements
Advertisements

Related posts

Stradă blocată pentru realizarea unui branșament la rețeaua de apă! Beneficiarul și-a vărsat necazul pe jurnaliști

Marius Parteni

Programul iluminatului public din Paşcani, pentru fiecare lună (DOC)

Ema Roman

Exclusiv! NewsPascani.com publică documente oficiale care demonstrează fraudarea concursului de la Eco Salubritate! (DOC)

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site