RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Fiica unei paciente din clădirea care a ars în incendiul de la Matei Balș spune că a dus o aerotermă cu acceptul reprezentanților spitalului: Mama mi-a spus că îi e foarte frig

Mihaela Tanase, fiica unei paciente internate la Institutul Matei Balș chiar în clădirea care a ars în incendiul din această dimineață, a declarat pentru G4Media.ro că în urmă cu o săptămână a adus în salonul acesteia o aerotermă, cu acceptul reprezentanților spitalului.

Informația este relevantă pentru că, potrivit primelor informații din anchetă, o primă ipoteză privind cauza incendiului este utilizarea unei aeroterme. Folosirea acestor aparate în saloanele de Terapie Intensivă este extrem de periculoasă, pentru că ele pot duce la apariția unor scurt-circuite, iar oxigenul în abundență generat de aparatele de la ATI favorizează apariția exploziilor și propagarea rapidă a flăcărilor.

”Săptămâna trecută, marți, mama mi-a spus că îi este foarte frig. Am cerut acceptul reprezentnaților spitalului să duc o aerotermă, am primit acceptul și am dus-o”, ne-a spus Mihaela Tănase. Întrebată de reporterul G4Media.ro cine anume i-a dat acceptul, ea spus că nu mai știe ce reprezentant al spitalului.

Aeroterma a fost folosită, mi-a spus mama mea după ce am dus-o”, a mai spus femeia.

  

Pacienta a fost internată la etajul 3 al clădirii care a ars după un incendiu de la primul nivel. După incendiu, ea a fost mutată mai întâi la Spitalul Witting și apoi la Spitalul Militar.

g4media

Related posts

Mihai precup a fost numit presedinte al Agenției care coordonează companiile de stat

Redacția

IT-iștii britanici propun introducerea de cursuri pe tema inteligenței artificiale în școli/ Alte guverne și organizații civile propun folosirea AI-ului în sala de clasă

Redacția

Cum a apărut unica fiică a lui Ion Țiriac de ziua ei de naștere. Nadia Comăneci a reacționat

Redacția
Încarcă...