RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Fiica unei paciente din clădirea care a ars în incendiul de la Matei Balș spune că a dus o aerotermă cu acceptul reprezentanților spitalului: Mama mi-a spus că îi e foarte frig

Mihaela Tanase, fiica unei paciente internate la Institutul Matei Balș chiar în clădirea care a ars în incendiul din această dimineață, a declarat pentru G4Media.ro că în urmă cu o săptămână a adus în salonul acesteia o aerotermă, cu acceptul reprezentanților spitalului.

Informația este relevantă pentru că, potrivit primelor informații din anchetă, o primă ipoteză privind cauza incendiului este utilizarea unei aeroterme. Folosirea acestor aparate în saloanele de Terapie Intensivă este extrem de periculoasă, pentru că ele pot duce la apariția unor scurt-circuite, iar oxigenul în abundență generat de aparatele de la ATI favorizează apariția exploziilor și propagarea rapidă a flăcărilor.

”Săptămâna trecută, marți, mama mi-a spus că îi este foarte frig. Am cerut acceptul reprezentnaților spitalului să duc o aerotermă, am primit acceptul și am dus-o”, ne-a spus Mihaela Tănase. Întrebată de reporterul G4Media.ro cine anume i-a dat acceptul, ea spus că nu mai știe ce reprezentant al spitalului.

Aeroterma a fost folosită, mi-a spus mama mea după ce am dus-o”, a mai spus femeia.

  

Pacienta a fost internată la etajul 3 al clădirii care a ars după un incendiu de la primul nivel. După incendiu, ea a fost mutată mai întâi la Spitalul Witting și apoi la Spitalul Militar.

g4media

Related posts

Baia Mare: Un poliţist a tras un foc involuntar de armă, la sediul Poliţiei / Glonţul a ajuns în pardoseală

Redacția

Nicuşor Dan: Eu îmi doresc să fiu candidatul dreptei. Nu văd un motiv pentru care lucrurile să se întrerupă

Redacția

Gregorian Bivolaru și alte 14 persoane, aduse vineri în fața judecătorilor francezi pentru acuzații extrem de grave

Redacția
Încarcă...