NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Festivitate de absolvire la Liceul Teoretic ”Miron Costin”. Șeful de promoție: ”Generația mea nu are o părere bună despre situația actuală a orașului. Noi sperăm ca următoarea generație, să facă din Pașcani un loc mai bun, mai curat, mai modern”

Zi încărcată de emoții pentru absolvenții Liceului Teoretic „Miron Costin”! Elevii și-au luat rămas bun de la profesori, colegi și școală.164 de tineri au pornit în jurul orei 12.00 spre Casa de Cultură acolo unde a avut loc evenimentul.

 După discursul directoarei, Carmen Apostol, clasele au urcat rând pe rând pe scenă pentru a fi premiate la final de liceu.

Șef de promoție este Alexandru Luchian care a terminat profilul matematică-informatică cu media 10. Acesta vrea să devină un programator de success, după ce va finaliza cursurile Facultății de Automatică și Calculatoare din cadrul Universității Tehnice “Gheorghe Asachi’’ din Iași. El a transmis colegilor succes la Bacalaureat și generațiilor următoare să prețuiască anii de liceu. Despre Pașcani, șeful de prmoție nu are o părere bună și speră ca alături de alți tineri din generația sa să schimbe în bine municipiul.

  

”Am terminat profilul matematică informatică cu media 10 și aș dori să dau la Facultatea de Automatică și Calculatoare din cadrul Universității Tehnice “Gheorghe Asach”i din Iași. În viitor mă văd un programator de succes, totdeauna am iubit jocurile pe calculator și mi-ar plăcea să le creez. Vreau să le urez succes colegilor mei la examenele ce urmează, iar celorlalte generații le transmit să prețuiască anii de liceu pentru că eu nu am reușit să îi prețuiesc așa cum trebuia. Generația mea nu are o părere bună despre situația actuală a orașului. Noi sperăm, ca următoarea generație, să facă din Pașcani un loc mai bun, mai curat, mai modern”, ne-a declarat Alexandru Luchian, șef de promoție la Liceul “Miron Costin”.

Citeste și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Titularizare fără examen pentru profesorii merituoşi

Redacția

Experiență Erasmus + în Finlanda pentru profesorii de la Școala Gimnazială Specială Pașcani

Ema Roman

Ziua Internațională a Educației marcată prin activități educaționale la Pașcani

Irina Gherasim

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site