NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Fanii Digi Sport află rapid noutățile din lumea sportului cu noua aplicație de mobil

Digi Sport invită fanii să descopere aplicația pentru smartphone, care le oferă acces permanent la un conținut dedicat lor, în funcție de preferințele personale, și, totodată, o varietate de informații și competiții de neratat. Cele mai tari dueluri din fotbal, meciurile Simonei Halep, aruncările Cristinei Neagu sau cursele spectaculoase din Formula 1 și din MotoGP sunt doar câteva dintre evenimentele transmise și vor fi la doar un click distanță.

Datorită funcției Reminder, pasionații au siguranța că vor viziona la timp cele mai interesante competiții din lumea sportului din România sau la nivel internațional și pot urmări, în timp real, emisiunile favorite difuzate de posturile de televiziune Digi Sport, direct pe dispozitivul propriu.

Știrile, clipurile video cu cele mai tari momente din cadrul competițiilor, rezultatele partidelor de fotbal sunt disponibile tuturor utilizatorilor, în timp ce partidele integrale difuzate pe site-ul digisport.ro și prin aplicație sunt disponibile exclusiv abonaților DIGI | RCS &RDS, care beneficiază continuu de transmisiunea live a tuturor celor patru posturi TV, Digi Sport 1, 2, 3, 4.

Cu o interfață modernă, noua aplicație este simplu de accesat și utilizat, și oferă userilor posibilitatea de a urmări cu ușurință meciurile în format Live Video și Text.

  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements

Related posts

Școala Iordache Cantacuzino s-a clasat pe primul loc la Festivalul Naţional de Minihandbal Piatra Neamţ

Oana Cordoneanu

Premii pentru doi frați, șahiști pășcăneni, la ”Finala Iașului 2020″

Redacția

Etapă în ligile inferioare. Viitorul Târgu Frumos de neoprit

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site