NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Cultură

Expoziție foto – documentară a unui artist din Bucovina, la Casa de Cultură Pașcani

Începând de astăzi, instituția de cultură din Pașcani poate fi vizitată de pășcănenii iubitori de artă, dar și de cei curioși de tradițiile Pascale. O lună și jumătate, sala Arcadia a Casei de Cultură Mihail Sadoveanu va găzdui expoziția foto – documentară Oul Bucovinean. 

 

„În perioada 11 aprilie-31 mai 2017 sala Arcadia a Casei de Cultură  Mihail Sadoveanu din Pașcani găzduiește expoziția foto-documentară Oul bucovinean . Expune Victor T. Rusu de la Centrul Cultural Bucovina Suceava”, ne-a declarat Daniela Calistru, director Casa de Cultură Mihail Sadoveanu.

  

Victor T. Rusu, artist fotograf, filolog şi încă director al CCPCT Suceava, nu a mai publicat, de prea multă vreme, o carte de poezie, preferând să se exprime altfel, inclusiv prin improvizaţiile grafice, pe care le propune drept nou concept în arta fotografică, sub numele de jazz-foto.

Advertisements

Related posts

„Amurg solitar” la împlinirea celor 55 de ani de viață

Teona Gherasim

Concertul care trebuia să fie susținut astăzi de Tudor Gheorghe la Pașcani, a fost anulat, însă va fi susținut la Rădăuți la aceeași oră

Ema Roman

Problema religiei în şcoli acum 100 de ani. Ce spunea un medic în 1912: „Oameni buni, avem nevoie de şcoli şi de cultură, nu de popi şi de ignoranţă!“

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site