NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Executivul din Pașcani va semna rezoluția “Autostradă pentru Moldova”

Primăria Pașcani se va număra printre administrațiile din Moldova care va semna protocolul prin care se cere Guvernului să lege rapid Moldova de Ardeal printr-o autostradă. Viceprimarul Vasile Axinte va participa mâine ca reprezentant al municipalității la evenimentul organizat la Piatra Neamț de Asociația de Dezvoltare Intercomunitară (ADI) EURONEST.

  În cadrul evenimentului se va propune semnarea unei rezoluţii pentru proiectul “Autostradă pentru Moldova”. Inițiativa aparține lui Cristian Adomniței, președintele Consiliului Județean Iași.

Mâine mă voi deplasa la Piatra Neamț, la întâlnirea Asociației de Dezvoltare Intercomunitară. Acolo se vor întâlni reprezentanți din șase județe unde vrem să discutăm despre proiectul autostrăzii. Vom semna și noi inițiativa din partea Primăriei“, ne-a declarat viceprimarul Vasile Axinte.  

 Acțiunea se va desfășura în sala de conferinte Milenium a Hotelului Central Plaza din Piatra Neamt. Sunt invitati oameni de afaceri, reprezentanți ai autorităților locale, judeţene şi naţionale şi parlamentari din Regiunea Moldovei, precum şi reprezentanţi politici si administrativi din Republica Moldova.

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Advertisements

Related posts

S-au împărțit atribuțiile la CJ: Lupu – ApaVital şi spitalele, Chirilă – achiziţiile şi şcolile. Șeful a luat mai mult

Redacția

Furnizarea apei va fi întreruptă în Mogoșești Siret. Presiune scăzută în Tg. Frumos

Redacția

Programul „Casa Verde Fotovoltaice” are succes în județul Iași

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site