RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Eugen Tomac, despre fuziunea PMP-PNL: Nu există la ora actuală un asemenea subiect pe agenda PMP

„Câteva minciuni care circulă în aceste zile

1. PMP se pregăteşte să fuzioneze cu PNL. Fals!

Nu există la ora actuală un asemenea subiect pe agenda PMP, el a fost discutat anul trecut de două ori. Prima dată a avut loc o întâlnire a domnului Preşedinte Diaconescu, la invitaţia liderului PNL şi a doua întâlnire s-a desfăşurat într-un format mai larg la care am participat şi eu. Această întâlnire a avut loc pe 9 noiembrie”, a scris fostul lider PMP pe Facebook. 

Fostul lider de partid a explicat că a participat la o singură întâlnire unde s-a discutat o eventuală fuziune între PMP ŞI PNL. 

  

„2. Tomac vrea să verse PMP în PNL. Fals!

Eu am participat, împreună cu domnul Diaconescu, doar la o singura întâlnire ce a avut pe agenda această invitaţie a liberalilor, cea din 9 noiembrie. In afară de aceasta întrevede, eu NU am avut niciodată cu nimeni altcineva din conducerea PNL vreo discuţie/întâlnire pe subiecte ce vizează o eventuală fuziune”, a continuat Tomac. 

Eugen Tomac a respins şi acuzaţiile, potrivit cărora şi-ar fi negociat un loc pe listele pentru următoarele alegeri pentru Parlamentul European. 

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Ciucă, atac la Grindeanu: România să devină un mare șantier, nu o șezătoare de politicieni care se uită la sondaje SURSE

Redacția

Novak Djokovic nu poate juca în Statele Unite pentru că nu este vaccinat Covid. Autoritățile i-au refuzat cererea de scutire

Redacția

Copil de 8 ani rănit după ce mama lui a pierdut controlul direcţiei şi a intrat cu maşina într-un cap de pod

Redacția
Încarcă...