NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Ieșirile din Pașcani spre Târgu Frumos și Moțca sunt blocate (VIDEO)

În urma viscolului care a început aseară și continuă în cursul zilei de astăzi, drumul DN28A, rămâne în continuare blocat.

Astfel, tronsonul care leagă Pașcaniul de Tg. Frumos și totodată de Moțca, rămâne închis la ieșirea din orașul nostru, pentru toate autoturismele care pleacă înspre direcția Ruginoasa, drumul fiind blocat pe dealul Osoi, acolo unde se aflau încă de la primele ore ale dimineții 3 utilaje de dezăpezire.

Pentru șoferii care vor totuși să ajungă la Ruginoasa, Târgu Frumos, Iași, există o variantă ocolitoare la ieșirea din oraș spre Roman, prin localitatea Mircești, drum care nu a fost deocamdată restricționat.

Pe de altă parte, șoferii care vor să iasă din oraș spre Gâștești o pot face numai la volanul autoturismelor, întrucât circulația este restricționată pentru vehiculele mai grele de 7 tone.

Pe partea dreaptă a carosabilului, vis-a-vis de stația Rompetrol, mai multe tiruri staționează încă de ieri după-amiază. Șoferii acestora spun că au petrecut noaptea în cabine, cu motorul pornit și că au mai bine de 16 ore de când așteaptă domolirea viscolului. Vorbim despre tiruri cu numere de Suceava, Neamț și Bihor.  

{flv}diverse/strazi inchise{/flv}

 

Citește și {loadposition articlescategoryload}

loading...
Advertisements

Related posts

Atacul asupra patronului Kosarom rămâne nerezolvat: Circa 400 de oameni audiaţi

Redacția

Femeie cu tetraplegie găsită moartă în casă

Oana Cordoneanu

Amplă mobilizare a forțelor de intervenție la accidentul rutier de la Soci. 11 victime transportate la spital, una dintre ele cu elicopterul Smurd

Oana Cordoneanu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site