NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Emma Răducanu este pe cale să devină cea mai bine plătită sportivă a Marii Britanii și printre primele din lume, după ascensiunea ei fulgerătoare în tenisul mondial – The Times

Experții în marketing sportiv au declarat că Emma, în vârstă de 18 ani, se poate aștepta la sume de până la 20 de milioane de lire sterline de la sponsori și contracte de publicitate în următorii câțiva ani, cu potențialul de a câștiga între 100 și 150 de milioane de lire sterline dacă poate adăuga mai multe titluri celui de la US Open de sâmbăta trecută.

Este pe cale să devină cea mai bine plătită stea sportivă feminină din istorie”, a spus Nigel Currie, consultant în marketing sportiv. „Declinul lui Andy Murray și al surorilor Williams a creat o oportunitate atât pentru o nouă stea de tenis britanică, cât și pentru una globală„, a adăugat el.

Marcel Knobil, un consultant de marcă care a fondat Superbrands, a declarat că succesul lui Răducanu “a reconfortat națiunea, dar cu siguranță că și-a bucurat și managerul de bancă. După ce a câștigat un turneu de Mare Șlem, aș fi foarte dezamăgit dacă nu aș vedea 20 de milioane de lire sterline intrând în contul ei bancar în doi următorii ani.”

Forța motrice din spatele următorilor pași ai adolescentei va fi Max Eisenbud,

  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements

Related posts

Prețul la măștile de protecție ar putea fi plafonat

Redacția

Recomandările Ministerului Sănătății privind folosirea măștilor

Redacția

Muncitorii prinși sub tone de moloz, la Uricani, găsiţi morţi la câţiva metri unul de celălalt

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site