NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Elevii şcolii Gimnaziale Lunca Paşcani, învăţaţi să spună NU violenţei

“Spune nu violenţei!”. Astfel s-a numit activitatea organizată astăzi de către Şcoala Gimnazială Lunca în parteneriat cu Poliţia de Proximitate.

 

 

  

Elevii de gimnaziu, coordonaţi de profesoara Mihaela Ferariu, au participat la o lecţie diferită de cele de zi cu zi. Au fost învăţaţi ce înseamnă violenţa, cum se manifestă în şcoală, care sunt formele lei, dar şi cum este sancţionată din punct de vedere contravenţional.  Cel care le-a vorbit copiilor a fost Ciprian Asmarandei, agent şef adjunct din cadrul Poliţiei Municipale Paşcani.

“Activitatea de astăzi face parte din cadrul unei campanii împotriva violenţei în şcoli, realizată  în colaborare cu Poliţia de Proximitate Paşcani, pe o perioadă de un an. Parteneriatul cu Poliţia este realizat în urma unui curs de formare cu tema Prevenirea violenţei în şcoală – resurse pentru elevi şi profesori, ne-a declarat Mihaela Ferariu

 {module sondaj}

În cadrul activităţii, elevii au realizat fişe, pancarde şi tricouri imprimate cu mesaje antiviolenţă, iar la final, au ieşit în curtea şcolii şi le-au împărţi şi celorlalţi colegi, spre a-i informa să fie anti violenţă. 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

De profesie şefi de promoţie

Ema Roman

Elevi de la Colegiul „Unirea” au dăruit dulciuri și fructe copiilor mai puțin norocoși

Redacția

Firimituri de la bugetul local pentru acțiuni destinate tinerilor din Pașcani. Părinții buni de plată!

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site