NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Elevi de la “Sadoveanu” implicați în acțiuni caritabile

În preajma sărbătorilor de Crăciun o parte din elevii Colegiului Naționa “Mihail Sadoveanu”, îndrumați de părintele Ioan Gigi și de directorul Casei de Cultură, Mărioara Preotu s-au gândit să organizeze două acțiuni caritabile în scopul de întrajutorare a unor familii nevoiașe.

 „Elevii clasei a X-a C a Colegiului Național “Mihail Sadoveanu”  sunt inițiatorii  proiectului intitulat  “Magia Săbătorilor de iarnă”,  și sunt în colaborare cu părintele Bisericii Spitalului Ioan Gigi și cu Casa de Cultură „Mihail Sadoveanu”,a povestit Marioara Preotu, director al Casei de Cultură.

 În holul Casei de Cultură și în sala mare vor avea loc mâine, joi 6 decembrie, de la ora 17.00 două momente, dintre care primul este unul de vânzare de produse de patiserie și produse decorative realizate de elevii colegiului “Sadoveanu”. Cu aceste venituri și cu banii proveniți din încasarea biletelor pentru difuzarea filmului “Poveste de Crăciun”  vor fi ajutate câteva familii din oraș pe care părintele Ioan Ggi le-a identificat că au nevoie de un ajutor în pragul sărbătorilor.

  

 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Recomandări ANSVSA pentru evitarea apariţiei toxiinfecţiilor alimentare în perioadele cu temperaturi ridicate

Redacția

Porc mistret infectat cu virusul pestei, găsit mort în judeţul Botoşani

Redacția

Un stabilizator bombă și trei proiectile perforante găsite la Moțca

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site