RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Știrea zilei

Taina Sfântului Maslu la Biserica Sfântul „Ioan Botezătorul” din Pașcani

Vineri, 7 decembrie 2012, orele 16.00 se va desfășura la Biserica Sfântul „Ioan Botezătorul”, din incinta Spitalului Municipal de Urgență Pașcani – slujba Sfântului Maslu, în sobor cu preoții din zona Pașcani. În jurul orei 18.00 se va difuza în biserică un film de 23 minute realizat de biserica spitalului despre ingrijirea bolnavilor și Taina Sfântului Maslu.

Bolnavii sunt mereu în atenţia Bisericii prin cererile care se fac la fiecare slujbă, prin slujbele speciale, cum este şi Sfântul Maslu, prin taina spovedaniei, care, vindecând sufletul, aduce după sine şi vindecarea trupului, prin actele de voluntariat ale medicilor în unităţile medicale de pe lângă parohii. În aceste vremuri de criză profundă spirituală şi materială pe care le traversăm, Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Române a hotărât ca anul 2012 să fie declarat Anul Omagial al Sfântului Maslu şi al Îngrijirii Bolnavilor în Patriarhia Română.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

  

Related posts

Ghid practic pentru răcirea eficientă a locuinței în timpul verii – România Eficientă

Redacția

Mailuri false cu restanțe de plată, trimise în numele ANAF: „Nu accesați documentele anexate sau linkurile din conținut”

Redacția

Cum au cheltuit românii banii în 2022. Băuturile alcoolice au prioritate în fața educației / Orășenii au avut mai mulți bani decât țăranii, dar au plătit taxe mai mari

Redacția
Încarcă...