NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

”El Greco” oferă 25 de shaorme cadrelor medicale de pe ambulanțe, Secția de Boli Infecțioase și Pneumologie

Societățile comerciale de tip restaurant și fast food din Pașcani au decis să ajute cadrele medicale cu un prânz cald, în contextul epidemiei cu noul coronavirus. După anunțul făcut de Trattoria Incanto, care livrează zilnic 20 de pizza către angajații Spitalului de Urgență din municipiu, astăzi, fast food-ul  ”El Greco” a luat decizia de a oferi 25 porții de shaorma personalului medical de pe ambulanțe, Secția de Boli Infecțioase și Pneumologie.

El Greco Paşcani se alătură campaniei „Ajută și tu”,  oferind 25 de shaorme cadrelor medicale de pe ambulanțe, Secția Boli Infecțioase și Pneumologie, cărora le mulțumim pe această cale pentru efortul depus zilnic!”, se arată într-o postare de pe Facebook.

Criza cauzată de noul coronavirus a creat un val de solidaritate în România. Zeci de companii și persoane publice s-au mobilizat și au făcut donații importante pentru spitalele și cadrele medicale din țară, care luptă pentru salvarea pacienților infectați cu COVID-19. Și restul care au putere financiară pot lua exemplu!

Advertisements
Loading...

Related posts

Somerii din judet, intre statistici si realitate

Redacția

Regele Ferdinand Întregitorul s-a întors la Iaşi

Redacția

Aproximativ 15.000 de credincioși la slujba Sfintei Liturghii de hramul Sfintei Cuvioase Parascheva de la Iași (FOTO)

Redacția
Încarcă...