RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Educație rutieră predată de polițiștii pășcăneni, elevilor de la „Miron Costin”

Polițiștii i-au îndrumat pe elevii pășcăneni în vederea creşterii gradului de siguranţă rutieră .  Astfel, copiii au putut pune întrebări și au putu afla mai multe despre măsurile de siguranță în momentul traversării carosabilului și în timpul plimbărilor cu bicicleta.

 

 

  

 La data de 27 februarie  în cadrul Programului cadru de prevenire a delincvenţei juvenile şi a victimizării minorilor, poliţistii din cadrul Biroului Rutier Paşcani au desfăşurat activităţi educativ-preventive la Liceul Teoretic Miron Costin, din municipiul Paşcani.În cadrul activităţilor au fost prezentate teme privind indicatoarele rutiere, semaforul electric, traversarea regulamentara a străzii, principalele reguli de circulaţie ce trebuie respectate pentru a fi în siguranţă pe stradă, în calitate de pieton sau biciclist.

Activitatea a avut scopul de a creşte gradul de informare a elevilor pentru a reduce riscul de victimizare.La activităţi au participat 46 de elevi şi 2 cadre didactice.

 

 

Related posts

Budăi, întrebat de unde vor fi luați banii pentru salariile majorate ale profesorilor: “Să ajungem la rectificare”

Redacția

Prima zi de școală a candidaților la Primărie: unul se crede finanțatorul școlilor, iar altul îi trimite la muncă pe părinții bobocilor emoționați!

Răzvan Grecu

Prezentare și degustare de mâncare tradițională românească de sărbători, într-un proiect european la care participă Școala Iordache Cantacuzino

Ema Roman
Încarcă...