RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

“EcoGames in my Curriculum”– ultima mobilitate a proiectului desfășurat în parteneriat Erasmus+ de Colegiul Tehnic CF “Unirea” din Pașcani

Ultima întâlnire transnațională din proiectul Erasmus+ “EcoGames in my Curriculum” a avut loc în Turcia, la Adana, în perioada 19-23 februarie 2024.

Alături de partenerii din Polonia, Letonia, Italia și Turcia, au participat la activitațile proiectului profesorii Elefteriu Crina și Cretu Valerica.

Pe parcursul celor doi ani de colaborare, obiectivul principal al acestui proiect a fost conștientizarea problemelor de mediu și înțelegerea importanței educației ecologice pentru tineri, exploatate practic, prin metoda jocului.

Mobilitatea din Adana a vizat promovarea și diseminarea rezultatelor obținute în cadrul proiectului, lansându-se totodată un ghid al activităților, apărut în limba turcă, material ce urmează a fi tradus și de celelalte țări participante, în limbile lor naționale.

  

Întâlnirea de proiect a fost întregită de introducerea tuturor produselor proiectului pe platformă digitală dedicată acestuia, partenerii asigurându-se că fiecare informație este corect scrisă și actualizată, construind astfel un fundament solid pentru definitivarea cu succes a activităților desfășurate pe parcursul celor doi ani de colaborare.

Related posts

Expoziție preistorică cu tema ”Vânătoarea” la Clubul Copiilor

Răzvan Grecu

Liceenii români pot aplica pentru burse în Statele Unite ale Americii

Redacția

“Viața lui Andrei” – prezentată printr-un filmuleț realizat de două eleve de la Colegiul Național Mihail Sadoveanu Pașcani (VIDEO)

Teona Gherasim
Încarcă...