NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Când începe vacanța de Crăciun? Iată câte zile libere vor fi

 

Elevii vor avea vacanţă de Crăciun în perioada 21 decembrie 2019 – 11 ianuarie 2019, conform structurii anului scolar anunţate de Ministerul Educaţiei (MEN).

 

Inspectoratele şcolare judeţene pot aproba, la cererea conducerii unităţilor de învăţământ, modificări ale structurii anului şcolar, dacă vremea va fi severă. Recuperarea cursurilor suspendate ca urmare a unor situatii obiective de urgenţă (intemperii, epidemii, calamităţi) nu se poate realiza în perioada vacanţelor şcolare, conform MEN.

Elevii se întorc la şcoală pe 13 ianuarie, când vor începe cursurile din semestrul II, care este cuprins in perioada 13 ianuarie – 13 iunie 2020.

Copiii vor avea şi o vacanţă de primăvară, între 4 aprilie şi 21 aprilie 2020. Apoi, de pe 22 aprilie până pe 12 iunie urmează iar cursuri, iar de pe 13 iunie, elevii intră în vacanţa de vară. Elevii au liber şi de următoarele sărbători legale: 24 ianuarie – Ziua Unirii Principatelor Române, 1 mai – Ziua Muncii , 17 iunie – Rusalii.

Pentru clasele terminale din învăţământul liceal, anul şcolar se încheie pe 29 mai 2019, iar pentru clasa a VIII-a, pe 5 iunie 2019.

 sursa www.bzi.ro

Advertisements
Loading...

Related posts

Ziua Francofoniei marcată la Liceul „Mihai Busuioc”- obiecte confecționate manual cu însemnele Franței, târg cu produse de patiserie specifice acestei țări

Oana Cordoneanu

Salariile profesorilor vor fi virate în bugetul școlii. Noutăți prezentate de ministrul Educației

Redacția

Elevii de la Miron Costin calificați la Faza Națională a concursului „Ștefan Procopiu”

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site