RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Ea este tânăra găsită spânzurată într-un dulap la Iași. Laura închiriase apartamentul de câteva zile și nu a lăsat niciun bilet de adio!

Tragedie greu de descris în cuvinte. O tânără de 20 de ani a fost găsită spânzurată ieri, înainte de prânz. Povestea începe undeva în jurul orei 10:30, când un bărbat anunța că a găsit-o spânzurată pe tânăra căreia îi închiriase un apartament. Imediat un echipaj medical a ajuns la fața locului împreună cu polițiștii. Medicii nu au putut decât să constate decesul. Din spusele acestora, femeia era moartă de câteva ore. Polițiștii criminaliști au împânzit zona și au făcut verificări. Surse din cadrul anchetei au precizat că aceasta nu a lăsat niciun bilet de adio, iar asta face ancheta mai dificilă.

Polițiștii au fost sesizați prin apel la numărul unic de urgență 112 despre faptul că o tânără a fost găsită spânzurată într-un imobil. În cauză a fost deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă, iar cercetările continuă pentru stabilirea întregii situații de fapt. S-a dispus efectuarea necropsiei pentru stabilirea cauzei decesului”, a precizat Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Laura Ionela Alexandroaia s-a sinucis din dragoste?

Nu este clar de ce tânăra pe nume Laura Ionela Alexandroaia s-a sinucis. Ea a fost găsită de proprietar atârnând într-un dulap. Reporterii „BZI” au aflat că aceasta ar fi avut o relație cu un bărbat, relație care de o vreme nu mai mergea. Zilele trecute, aceasta s-ar fi certat cu individul respectiv și de aceea ar fi recurs la acest gest. Această informație nu este însă sigură, ea fiind furnizată de surse din cadrul anchetei. Trupul neînsuflețit al tinerei a fost transportat ieri la Institutul de Medicină Legală (IML) Iași pentru necropsie. Ulterior se vor stabili cauzele decesului. Anchetatorii iau în calcul mai multe variante, însă varianta sinuciderii prinde cel mai mult contur. Ieri, polițiștii au audiat mai multe persoane pentru a afla ce s-a întâmplat. Laura Ionela Alexandroaia este de loc din localitatea Slatina, din județul Suceava. Ea a lucrat o perioadă într-un club din zonă.

bzi

  

Related posts

Trei victime în urma unui accident produs între Tg. Frumos şi Trei Iazuri

Redacția

O asociație de crescători de animale din Tătăruși și reprezentanții acesteia au fost trimiși în judecată de procurorii DNA

Răzvan Grecu

Un tânăr din Mircești se află în arest preventiv timp de 30 de zile, după ce a accidentat mortal doi bărbați! Filmul ororii!

Teona Gherasim
Încarcă...