RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

După apariţia unor imagini potrivit cărora Clotilde Armand ar fi intrat în camera cu voturile în seara alegerilor, Ciolacu îi cere demisia, iar Armand acuză un „fake news”

„Câteva precizări pentru televiziunele care difuzează imagini cu «Clotilde cu mâna pe voturi!» şi spun că eu aş fi fost în camera respectivă din sediul BES 1: ghinion! Doamna respectivă indicată de avocatul lui Tudorache şi de televiziunile de casă ale PSD nu sunt eu. Seamănă dar nu răsare”, a scris, vineri seară, pe Facebook, Clotilde Armand.

Aceasta reclamă un nou fake-news grosolan.

„Un nou fake-news grosolan a apărut simultan la televiziunile abonate la bănii primăriei până să ajung eu primar, sunt încercări disperate ale lui Dan Tudorache şi ale avocatului acestuia de a distrage atenţia de la dosarele deschise de DNA. De 9 luni se chinuie să zică că am furat voturile şi nimeni nu-i crede. Pentru că Justiţia nu minte. Nu am intrat niciodată în camera unde se numărau voturile, în imagini se vede clar că este vorba de o altă persoană. Nivelul ştirilor false create de PSD a ajuns prea departe. Îi voi acţiona în judecată pe toţi cei care sunt părtaşi la manipularea aceasta grosolană”, a mai scris Armand.

Aceasta a transmis şi un mesaj către Marcel Ciolacu: ”Văd că s-a grăbit şi preşedintele PSD cu concluziile. Îi dau un sfat prietenesc: Dle.

  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Noul jucător al FCSB-ului și-a stabilit obiectivele pentru noul sezon

Redacția

Beijing va ține în carantină pentru 48 de ore toate coletele sosite din străinătate pentru a preveni răspândirea COVID-19/ Specialiștii consideră că această transmitere a coronavirusului este puțin probabilă

Redacția

Cabinetul Ciolacu, prins între trăinicia Coaliției și respectarea programului de guvernare în anul 2024 ANALIZĂ

Redacția
Încarcă...