NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Dumitru Pantazi nu se poate abține! Își exercită funcția publică după propriile principii!

Fostul primar al Municipiului Pașcani nu a renunțat la vechile metehne. Nu participă la majoritatea ședințelor de comisii de la nivelul Consiliului Local, întârzie desfășurarea ședințelor, iar când este atenționat că depășește subiectul, se enervează.

S-a întâmplat și ieri, cu prilejul ședinței Consiliul Local Pașcani, care a început cu o întârziere de zece minute, întrucât fostul primar Pantazi, nu înțelegea o serie de proiecte de hotărâre de pe ordinea de zi. El s-a întreținut minute în șir, în particular, pe holul instituției, cu directorul economic Angelica Labonțu, de la care încerca să afle o serie de informații cu privire la intenția actualei administrații de a moderniza accesul în primărie din zona piațetei unde s-au desfășurat evenimentele artistice din această vară.

Pantazi era interesat dacă lucrările din trecut au fost recepționate, iar când a aflat că firma ce le-a executat a și ridicat garanția de bună execuție, a spus în plenul Consiliului Local că nu este convins că acest lucru s-a întâmplat.      

După ce a întârziat cu peste zece minute ședința Consiliului Local, Pantazi s-a arătat deranjat de faptul că președintele de ședință, Mihai Grigoriu, l-a atenționat că are intervenții în afara subiectului proiectelor supuse dezbaterii. Din această cauză Pantazi a reacționat:

Advertisements
  

Dumitru Pantazi: Tinere, te rog frumos să nu mă mai întrerurpi!

Mihai Grigoriu: Domnu Pantazi, nu v-am întrerupt, dumnevostră nu mă lăsați să vă spun ceea ce vreau să spun!

D. Pantazi: Nu mă mai întrerupe, este a doua sau a treia oară!

M. Grigoriu: Codul Administrativ spune că, consilierii trebuie să se refere exclusiv la subiectul hotărârii. Asta am încercat să spun! Dumneavstră ați dus-o în asfalt!

D. Pantazi: Deci trotuarul nu-i asfalt? După cum te pricepi tu, nu e asfalt!

Advertisements

A fost ultima remarcă nervoasă a fostului primar, care a ieșit din sală pentru a răspunde unui apel telefonic.

Alesul local nu a răspuns apelurilor telefonice pentru a explica ce îl împiedică să își exercite mandatul de consilier local din partea PSD.

Advertisements
Advertisements

Related posts

A inceput campania electorala: Reguli stricte, corturile si bannerele pe stalpi sunt interzise

Redacția

Candidatul 601!

Marius Parteni

Neculai Enea, candidat ALDE: “Ieșiți la vot”

Marius Parteni
Încarcă...