RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Dumitru Pantazi a anunțat numele celui care va lua locul lui Vasile Haldan, în Consiliul Local!

PSD Pașcani îl readuce în Consiliul Local pe Leonard Ursu, fostul director al CLP Ecoserv, cu un trecut politic în mai multe formațiuni politice. Acesta îi va lua locul lui Vasile Haldan, cel care a demisionat în urmă cu câteva zile.

Dumitru Pantazi, președintele PSD Pașcani, a confirmat în această după-amiază pentru NewsPascani.com faptul că locul lăsat liber de Haldan, care a fost membru al Consiliului Local din 2008, va fi ocupat de Leonard Ursu.

“Confirm acest lucru, Leonard Ursu va fi cel care va prelua mandatul de consilier. Puteți scrie asta”, a declarat Dumitru Pantazi, președintele PSD Pașcani.  

Ursu urmează să preia mandatul de ales local după ce alți patru membri aflați pe lista pentru Consiliul Local au renunțat la mandat. Este vorba despre Ovidiu Bejenariu, Marius Puțintelnicu, Cosmin Ungureanu și Ioan Irina.

  

Reamintim faptul că în trecut, Leonard Ursu a cochetat cu alte formațiuni politice, PC și ALDE, fiind candidat la funcție de primar și pentru Consiliul Local. S-a remarcat cât timp a părăsit PSD, ca un fiind un critic al actualului lider, Dumitru Pantazi.

Related posts

Constantinescu favorit pentru încă un mandat la șefia PSD, Dragoș Ionescu la tineret. Gabriela Nedelcu ar preda ștafeta unei colege mai tinere

Marius Parteni

Mihai Chirica a preluat șefia PSD Iași. Victorel Lupu a demisionat

Marius Parteni

Galeria primarilor ce au condus municipiul a fost completată cu portretul deputatului Grigore Crăciunescu

Marius Parteni
Încarcă...