NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

Duminica agresiunilor pentru medicii de la Spitalul Municipal Pașcani

Cazurile de pacienți care apelează la serviciul de Urgențe al Spitalului Municipal Pașcani se țin uneori în lanț pentru medicii instituției medicale.

 

În acest sfârșit de săptămână, pe lângă ziua de sâmbătă, în care medicii au avut de-a face cu doi pacienți care susțin că au fost agresați de polițiști, până și ziua de duminică a însemnat o corvoadă din acest punct de vedere pentru medici.

  

Este vorba de un bărbat de 30 de ani, din localitatea Mircești și un tânăr de 16 ani, din Pașcani, care s-au prezentat în acea zi la Urgențe.

În prima dintre situații, bărbatul în cauză prezenta o contuzie toracică, o contuzie de umăr și escoriații la ambele membre superioare, însă, în urma investigațiilor realizate de medicii pășcăneni, a fost lăsat să plece la domiciliu.

În cea de-a doua situație, adolescentul în cauză prezenta un traumatism cranio-cerebral și o plagă occipitală, căpătată în urma unei lovituri cu piatra. Și în acest caz, în urma investigațiilor, pacientul a fost lăsat să plece la domiciliu. 

 

Citește și {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

COVID-19. TOP 5 județe cu cele mai multe infectări în ultimele 24 de ore. Unde au fost înregistrate ZERO cazuri

Redacția

7 noi cazuri de persoane infectate cu coronavirus în județul Iași

Redacția

Medicii de familie încă pot acorda consultaţii de la distanţă, fără card de sănătate

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site