NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

Duminica agresiunilor pentru medicii de la Spitalul Municipal Pașcani

Cazurile de pacienți care apelează la serviciul de Urgențe al Spitalului Municipal Pașcani se țin uneori în lanț pentru medicii instituției medicale.

 

În acest sfârșit de săptămână, pe lângă ziua de sâmbătă, în care medicii au avut de-a face cu doi pacienți care susțin că au fost agresați de polițiști, până și ziua de duminică a însemnat o corvoadă din acest punct de vedere pentru medici.

  

Este vorba de un bărbat de 30 de ani, din localitatea Mircești și un tânăr de 16 ani, din Pașcani, care s-au prezentat în acea zi la Urgențe.

În prima dintre situații, bărbatul în cauză prezenta o contuzie toracică, o contuzie de umăr și escoriații la ambele membre superioare, însă, în urma investigațiilor realizate de medicii pășcăneni, a fost lăsat să plece la domiciliu.

În cea de-a doua situație, adolescentul în cauză prezenta un traumatism cranio-cerebral și o plagă occipitală, căpătată în urma unei lovituri cu piatra. Și în acest caz, în urma investigațiilor, pacientul a fost lăsat să plece la domiciliu. 

 

Citește și {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

România a trecut de 70.000 de cazuri de coronavirus. 1.087 de cazuri noi și 37 de decese în ultimele 24 de ore

Redacția

DSP: În județul Iaşi nu este epidemie de gripă, dar iarna încă nu s-a terminat

Redacția

RUJEOLA LA IAŞI: Tragedie cumplită. O fetiţă vaccinată a murit inexplicabil

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site