RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Dulcețuri, coronițe de brad, măști de Anul Nou și articole vestimentare, la Târgul de Crăciun organizat de Liceul Teoretic Miron Costin

A fost forfotă mare pe holurile Liceului Teoretic Miron Costin din Pașcani, cu ocazia unei noi ediții a Tîrgului de Crăciun. Elevii s-au mobilizat și au pregătit produse hand made, pe care le-au pus la vânzare încă de la primele ore ale dimineții.

 

 

  

“Încercăm să construim o tradiție și asta se face doar dacă avem înțelepciunea să continuăm lucrurile de la un an la altul. Peste un sfert din colectivul întreg al liceului a fost implicat în activitate. Din banii de anul trecut, am achiziționat bănci pentru spațiul verde din curtea școlii, și o imprimantă necesară activității cadrelor didactice. S-au vândut deja jumătate din produsele expuse la târg”, a declarat a precizat Simona Elena Baciu, profesor de Limba Română şi organizator al Târgului de Crăciun.

Articole vestimentare de sezon, bunătăți din cămara bunicii, articole de birotică cu însemnele liceului, sau coronițe de brad și măști de Anul Nou, sunt câteva dintre produsele expuse la Târgul de Crăciun de la Miron Costin. Elevii sunt bucuroși că se pot implica în activități inedite, și promit că vor veni la târg și în perioada studenției.

 

 

Related posts

Rezultate remarcabile obținute de elevi de la Colegiul „Sadoveanu” la Concursul de Matematică „Dimitrie Pompeiu”

Redacția

Trei premii speciale obținute de trupa “Fenomenalii” Pașcani, la Festivalul Hai la Teatru – Iași

Redacția

Șase săli de clasă renovate de Asociația Go Care, la Școala Specială Pașcani (VIDEO)

Oana Cordoneanu
Încarcă...