NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Drumuri unde au intervenit utilajele de deszăpezire

Temperaturile au rămas relativ ridicate ieri, iar zăpada căzută nu a apucat să se depună pe şosele.Preşedintele interimar al Consiliului Judeţean, Victorel Lupu, a inspectat ieri bazele amenajate de către Direcţia Judeţeană de Administrare a Drumurilor şi Podurilor pentru utilajele de deszăpezire la Iaşi, Târgu Frumos şi Paşcani, ca şi punctele de sprijin ale acestora de la Ţibăneşti, Răducăneni şi Vlădeni.

 

“Am discutat cu o serie de primari din zonele în care de regulă apar probleme. Este posibil să se formeze polei spre dimineaţă. S-a intervenit pe tronsoanele Paşcani-Lespezi, Domniţa-Ţibăneşti, Ţibăneşti-Jigoreni-Dagâţa şi în zona Bordea spre Grajduri şi Scânteia. Urmează ca în jur de ora 4 să intervenim în zona Hârlău-Deleni şi Dobrovăţ”, a declarat directorul DJADP, Daniel Minciună.

  

DJADP dispune de 35 de utilaje pentru deszăpezire, alte cinci putând fi solicitate dacă situaţia o impune. DJADP a achiziţionat până acum jumătate din cantitatea de 4.000 tone de nisip şi 800 tone de sare estimate a fi necesare pe parcursul iernii.

Iaşul se va afla până în această dimineaţă sub cod galben de ninsoare, dar temperaturile vor rămâne pozitive pe parcursul zilei. Până la începutul lunii decembrie, se estimează temperaturi minime de -2 – 3°C şi maxime de 4-7°C. Precipitaţiile în zona Iaşului vor fi în principal sub formă de lapoviţă şi ploaie, ninsorile urmând să fie izolate.

sursa www.ziaruldeiasi.ro

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Pașcani: Programul de lucru al instituțiilor publice, în perioada sărbătorilor de iarnă

Redacția

Furnizarea apei potabile este întreruptă pe străzi din Pașcani

Redacția

Conducerea Liceului “Miron Costin”, despre scandalul înlocuirii gardului şcolii

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site