NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Actualitatea satelor

Drumul comunal Stolniceni – Brătești intră la execuție: Va fi turnat beton rutier, refăcute șanțurile și podețele

Vești bune pentru locuitorii satului Brătești, din comuna Stolniceni Prăjescu. Administrația locală a semnat ieri contractul de finanțare a obiectivului de investiții Drum Comunal 108, care face legătura între Stolniceni și Brătești.

Primarul Costel Hugeanu a fost invitat în decursul zilei de 9 septembrie 2015, la Prefectura Iași acolo unde în prezența reprezentantului de la Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice a fost semnat contractul care asigură fnanțarea acestui drum.În această etapă ne-a fost alocată suma de 227.457 lei, bani cu care vom continua investiția. Urmează ca în luna octombrie când va avea loc o nou rectificare bugetară să ne fie alocată încă o sumă de bani. Efectiv vor începe lucrările în teren. Pe o lungime de aproximativ 5 kilometri va fi turnat beton rutier. Lucrările vor demara din centrul satului Brătești, ne-a declarat Costel Hugeanu, primarul comunei Stolniceni Prăjescu.

Investiția la acest drum este așteptată de foarte mult timp de locuitorii satului Brătești. Ea va fi finalizată în maxim trei ani de zile. Valoarea totală a lucrărilor se ridică la 5.692.665 lei.   

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

loading...
Advertisements

Related posts

Oficialităţi prezente la Ziua Comunei Stolniceni Prăjescu

Ema Roman

Se toarnă primul asfalt pe drumul comunal dintre Valea Seacă și Topile. Podurile și podețele au intrat în reabilitare

Marius Parteni

3,8 milioane lei pentru modernizarea unei școli din Cristești

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site