RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Apel către păşcăneni din partea Administraţiei Locale: Nu este permis accesul pe scările mari!

Adminstraţia locală face apel către cetăţenii oraşului şi nu numai să nu mai circule pe scările mari. Începând de astăzi, doi poliţişti vor avea grijă ca nimeni să nu mai urce, sau să coboare prin acea zonă.

Măsura vine după ce, ieri, o parte din gardul ce restricţiona accesul pe scări a fost înlăturat, iar zeci de oameni au circulat în voie, bucuroşi că au scăpat de chinul variantelor ocolitoare.

“Nu ştiu de ce a fost lăsat gardul deschis să intre cetăţenii. Scările mari sunt închise până la finalizarea construcţiei. Adevărul e undeva la jumătate pentru că îi înţelegem pe oameni că au nevoie să ajungă mai repede la lucru. Totuşi acolo este şantier şi îşi asumă în momentul în care întră pe scări. Astăzi doi poliţişti locali se vor ocupa de accesul pe scări, pentru ca societatea să poate finaliza lucrările pentru a se deschide mai rapid”, a declarat Cristian Menegon.

  

Astfel că, cel puţin încă o perioadă, când se vor definitiva lucrările la construcţie, oamenii sunt nevoiţi să opteze pentru strada Nicolae Iorga, Ceferiştilor sau Republicii, ca să ajungă din deal în vale şi invers.

Reamintim faptul  că din 27 iulie şi scările mici au intrat în reconstrucţie de la zero.  Acestea vor fi rase complet iar în loc vor fi  turnate altele, aproximativ pe acelaşi proiect.  Ambele lucrări  fac parte din Planul Integrat de Dezvoltare Urbană și au ca termen de execuție luna noiembrie a acestui an.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Facturile lui Umbrărescu pentru Autostrada Moldovei, neplătite: nu mai sunt bani la buget. Șeful CNAIR: Nu am avut toată suma

Redacția

Pregătiri pentru evenimentele din decembrie, de pe Esplanada Municipiului Pașcani

Marius Parteni

Feriți-vă de acest reprezentant de scară: Bloc rămas fără apă, deși locatarii au facturile la zi

Marius Parteni
Încarcă...