RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Drum agricol în comuna Moțca și Căminul Cultural din Cristești, subiectele unor interpelări ale senatorului Constantinescu

Luni, 31 martie 2014, senatorul PSD Florin Constantinescu a adresat două întrebări către Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice şi către Compania Naţională de Investiţii. La MDRAP a fost depus studiu de fezabilitate pentru modernizarea Drumului Agricol, situat în comuna Moţca, judeţul Iaşi, pe o lungime totală de 3,05 Km.

Senatorul păşcănean, semnalează faptul că este necesară finalizarea acestei investiţii, pentru a se evita degradarea lucrărilor efectuate până în prezent. Drumul reprezintă o alternativă pentru traficul agricol între satele Moţca şi Boureni; prin modernizarea acestuia se poate degreva traficul de pe DN 2 şi DN 28A.  Senatorul Florin Constantinescu solicită Ministerului un răspuns cu privire la alocarea sumei de 3.600 mii lei, necesară finalizării lucrărilor de modernizare la Drumul Agricol, situat în comuna Moţca, judeţul Iaşi.

Cea de-a doua întrebare se referă la construirea unui Cămin Cultural în satul Cristeşti, comuna Cristeşti, judeţul Iaşi. În această comună, care are peste 4.000 de locuitori, este necesară reabilitarea, modernizarea şi dotarea acestui aşezământ pentru desfăşurarea activităţilor culturale. Senatorul păşcănean Florin Constantinescu solicită informaţii privind includerea acestui obiectiv de investiţii în „Programul prioritar naţional pentru proiectarea, construirea şi dotarea de sedii pentru aşezăminte culturale din mediul rural şi mic urban, în localităţile unde nu există asemenea instituţii”.

  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Pensionarii, stâlpul de rezistenţă al PSD Paşcani. 45% dintre membrii de partid sunt de vârsta a treia! Vezi câţi bani cheltuie anual organizaţia pentru a funcţiona!

Răzvan Grecu

Pășcăneanca Corina Dănilă îi lansează pe candidaţii USL

Redacția

CP:Senatorul Constantinescu: “A început deja campania electorală! “

Redacția
Încarcă...