RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Drept la replică: Organizatorul excursiei grupului din Cristești dezminte acuzațiile formulate de administratorul pensiunei din Moisei!!! (DOC)

Soția viceprimarului din comuna Cristești are o altă explicație asupra modului cum s-au derulat lucrurile în cazul acuzelor formulate de proprietarul unei pensiuni din comuna Moisei, județul Maramureș. Ea susține că a fost organizatorul excursiei din perioada 10-12 august 2018, iar acuzele care îi sunt aduse soțului cât și celorlalți participanți sunt nefondate.

 

  

Newspascani.com prezintă scrisoare semnată de Daniela Pintili, cât și plângerea formulată autorităților de către Dorin Roman, proprietarul pensiunii. 

“Sunt Pintili Daniela, soția viceprimarului, iar  în calitate de organizator al acestui grup, aș dori să dezmint toate acuzațiile nefondate care ni s-au adus, având în spate mișcări politice.Aș dori să subliniez, că eu am organizat acest grup și nu viceprimarul comunei, acesta participând în calitate de soț, nu de persoană publică, așa cum s-a afirmat. Cât despre cele întâmplate la Pensiunea Dorin, eu sunt cea mai în măsură să vă dau explicații, și nu soțul meu, care dormea în momentul când a venit poliția. Singura vină a soțului meu, în această speță, este că a acceptat să discute cu presa, în loc să vă dea numărul meu de telefon, să vorbiți cu organizatorul ieșirii.Ca urmare a celor spuse de domnul Dorin, aș dori să transmit că sunt doar minciuni și invenții ale dumnealui, aceasta fiind doar o răzbunare, deoarece dorea să scoată nișe bani de la noi prin orice mijloace. In seara zilei de 10 august, tinerii noștri s-au distrat frumos, împreună cu alt grup,  până la ora 1.00 noaptea, nu au consumat alcool în exces, nu au distrus pensiunea si nici nu a fost ”ceva de groază”, așa cum s-a vehiculat în presă și pe toate rețele de socializare. După ora 1.00, toată lumea s-a retras în camere, inclusiv soțul meu, eu fiind alături de tineri, în momentul în care domnul Dorin a țipat la câțiva tineri din grupul nostru și i-a jignit pe motiv că au dat muzica prea tare, chemând poliția “preventiv” după spusele dumnealui, deoarece aceștia s-au conformat și au închis muzica, nerăspunzând la insultele domnului Roman Dorin. Ajuns la fața locului, domnul polițist a constatat că nu se întâmplă nimic  grav, drept urmare tinerii noștri nu au primit nici avertisment, nici amendă. Drept răzbunare, căci a doua zi noi am chemat poliția, ca urmare a faptului că, patronul pensiunii a refuzat să ne restituie banii pe a doua zi de cazare, invocând tot felul de motive ca să mai obțină niște bani, cum că ar trebui să-I lăsăm bani pentru curățenie, cu toate că în pensiune mai erau și alți turiști, bani pentru stricăciuni , produse probabil de-a lungul timpului și multe alte invenții. Ca să reușim să ne continuăm sejurul frumos, așa cum ne-am și propus, i-am lăsat domnului Dorin bani de curățenie și bani pe băuturile răcoritoare consumate de la barul dumnealui, fără nicio justificare sau bon fiscal, crezând că se va opri aici cu nesimțirea și comportamentul ce lasă de dorit , față de turiștii care-i calcă pragul. În urma unor recenzii proaste, pe care I le-am lăsat pe internet, cu referire la felul în care ne-am simțit la dumnealui, domnul Dorin încearcă, îndemnat de o persoană cu gânduri întunecate, să bage în mocirlă atâția oameni, majoritatea tineri, care nu au fost nicidecum rău intenționați, nu sunt “necivilizați”, și toate acestea din cauza unor interese politice.A fost o ieșire având un caracter strict privat, o ieșire de weekend organizată de mine, în care toți din grup  au avut intenția să se distreze, acolo fiind oameni normali, nicidecum politicieni sau alte vipuri”.

plangere 

 

 

 

Related posts

„Pungile“ de sărăcie din judeţul Iaşi. Plan guvernamental de ajutor financiar

Redacția

O nouă sărbătoare națională? Ziua Minorităţilor Naţionale din România ar putea să fie inclusă pe listă

Redacția

Primăria Târgu Frumos se pregătește pentru sărbători. Copiii vor primi cadouri

Teona Gherasim
Încarcă...