RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Actualitatea satelor

Drama unei familii din comuna Sirețel aflate în căutarea dreptății! Copilul nenorocit în bătaie, ignorat de autorități

Familia unui copil aflat la un pas de moarte isi cauta dreptatea, dupa ce fiul lor a fost nenorocit in bataie de gasca unui afacerist. Desi minorul i-a recunoscut pe agresori, tatal minorului a fost trimis de politisti sa-i caute singur pe batausii despre care spune ca sunt protejati chiar de catre autoritati

  

Se implinesc doi ani de la nefericitul incident in care un copil din judetul Iasi a fost nenorocit in bataie pana a ajuns pe patul de spital, iar de atunci a ramas cu sechele serioase, namaiputand sa se bucure de o viata normala alaturi de ceilalti copii, din cauza loviturilor suferite.

In timp ce se intorcea acasa, aflat la doar zece metri de casa, Bogdan Alexandru a fost lovit cu pumnii, picioarele si batele, pana a cazut inconstient intr-o balta de sange. Dupa ce a fost atacat de acel grup de barbati inarmati cu bate, minorul a fost la un pas de moarte si a avut nevoie de 23 de zile de spitalizare. A avut multe leziuni, iar cea mai grava este ruperea splinei, motiv pentru care medicii i-au interzis lui Alexandru sa mai depuna efort si l-au obligat la un regim strict pentru tot restul vietii.

Imediat dupa incident, parintii minorului de 14 ani au insistat continuu la politistii din Siretel si Pascani sa ii traga la raspundere pe huliganii care le-au nenorocit copilul in bataie, dar au fost trimisi dintr-o parte in alta, fara niciun raspuns. Asta se intampla in conditiile in care doi dintre atacatori au fost recunoscuti de copilul batut

Au trecut doi ani de cand mi-au nenorocit copilul si ei nu au facut dreptate pentru ca nu au vrut. Adevaratul agresor – Ionel Zmau a fost la spital in timp ce medicii imi operau copilul, pentru a-si cere iertare si a ne castiga bunavointa, iar acum politistii si procurorii nici macar nu il pun sub invinuire. El mi-a spus inca de pe atunci ca rezolva totul cu 400 milioane de lei. Voi face o petitie la Ministerul Justitiei si la Ministerul Afacerilor si Internelor, pentru a se face dreptate“, a povestit Viorel Pascu, tatal minorului.

Citiți articolul integral pe Bzi.ro

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Primăria Mircești amendată de Garda de Mediu, din cauza gunoiul aruncat de cetățeni, pe spațiul public!

Oana Cordoneanu

Bataie ca-n codru, in comuna Mircesti

Redacția

Tentativă de suicid după o ceartă cu soțul

Oana Cordoneanu
Încarcă...