NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Dragnea: Nu câştig foarte mult, dar cu ce câştigă Irina, cu ce câştig şi eu, cu ce mă ajută copiii, nu mor de foame

Dragnea a negat informaţiile conform cărora a mers în vacanţe exotice pe fonduri asigurate din bani publici, în Doha, Republica Dominicană sau  Bali. 

„Veste proastă pentru unii, în special pentru cei de la PSD care au dat această informaţie. Eu nu am fost în Bali niciodată, nu am fost în Republica Dominicană, nu am fost în Punta Cana, nu am fost nici în Bora Bora, nu am fost în acele locuri de care se vorbeşte în acea ştire senzaţională apărută fix la Comitetul Executiv al PSD-ul când ei discutau despre faptul că, vezi Doamne, mi-am făcut partid. Nu am fost nicăieri pe bani publici într-o vacanţă cu Irina, nu am folosit banii partidului pentru a merge în vacanţă. Dacă altcineva de la partid a fost în aceste vacanţe exotice cu bani de la partid,  e problema lui sau a lor. (…) Spre ştiinţa telespectatorilor şi a celor de la noul PSD, eu am documente. (…) Cine a fost nu ştiu, ei trebuie să răspundă. Principala lor preocupare nu trebuia să fie acţiunea disperată, în timpul CEX-ului, să dea la presă acest document”, a declarat Dragnea duminică seară la Realitatea Plus.

Dragnea a susţinut de asemenea că nu există probe care să îl incrimineze în alte dosare. 

 » Citește continuarea pe pagina autorului

  
Advertisements

Related posts

VIDEO: Preot chemat să sfințească lansetele, la intrarea în starea de alertă: “Se binecuvântează uneltele acestea de pescuit”

Redacția

Tânără salvată de un client milos din mâinile unui proxenet care îi aducea peste 30 de clienţi pe zi. Sora fetei a trăit o experienţă şi mai dramatică

Redacția

„Gol de aur” reușit aseară în Liga Campionilor de un fotbalist născut în zona Pașcani (VIDEO)

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site