RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Două femei și un bătrân doborâți de alcool, au fost aduși cu ambulanța la Spitalul Municipal

Trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale de urgență după ce au degustat „tulburelul”. Nu a fost vreo limită de vârstă sau de gen în ceea ce privește excesul etanolic.

La Spitalul Municipal Pașcani au ajuns în acest sfârșit de săptămână două femei și un bătrân care au exagerat cu băutura.

Prima pacientă este o femeie în vârstă de 59 de ani, Maria N. din Sodomeni care a fost adusă cu ambulanța. Aceasta prezenta crize comițiale majore pe fond etanolic.  

  

A doua pacientă este tot o femeie în vârstă de 45 de ani din Sirețel care și ea prezenta etilism acut. Smaranda D. a fost și bătută de soțul ei fiind policontuzionată prin agresiune, având un traumatism cranio-facial și contuzii abdominale.  

O altă victimă a tulburelului este un bătrân de 72 de ani din Răchiteni. El prezenta traumatism cranio cerebral, contuzie toraco abdominală în urma unei bătăi aplicată de un vecin. Petru D. a primit îngrijirile medicale necesare în Compartimentul de Primiri Urgențe al Spitalului Municipal, apoi a fost redirecționat către Spitalul de Neurologie din Iași.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Un sucevean a strâns 102 saci de gunoi din pădure, la 102 ani de la Marea Unire (Video)

Redacția

Curs de perfectionare pentru fermierii din județul Iași

Redacția

Taximetriștii pășcăneni luați în vizor de polițiștii de la rutieră

Oana Cordoneanu
Încarcă...