RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Donald Trump îl dă în judecată pe fostul său avocat, Michael Cohen și cere daune de 500 de milioane de dolari pentru că ar fi încălcat contractul când a vorbit despre Stormy Daniels

Acțiunea, depusă miercuri la o instanță federală din Florida, îl acuză pe Cohen că a răspândit informații false despre Trump și că și-a încălcat obligațiile contractuale față de fostul președinte în declarațiile publice ale lui Cohen, în cărțile publicate, în seria de podcasturi și în alte apariții media, relatează CNN.

Cohen, fostul avocat al lui Trump, a reintrat recent în atenția națională după ce fostul președinte s-a declarat nevinovat săptămâna trecută la 34 de capete de acuzare de falsificare a documentelor de afaceri, în urma unei anchete privind plățile de bani pentru tăcere făcute vedetei de filme porno Stormy Daniels. Plățile au fost coordonate de Cohen în zilele de dinaintea alegerilor din 2016, iar cooperarea lui Cohen cu procurorii a atras mânia fostului președinte.

„Domnul Trump folosește și abuzează din nou de sistemul judiciar ca formă de hărțuire și intimidare împotriva lui Michael Cohen”, a declarat Lanny Davis, avocatul lui Cohen, într-un comunicat.

„Domnul Cohen nu se va lăsa descurajat și este încrezător că procesul va eșua pe baza faptelor și a legii”, a adăugat el.

  

Echipa de avocați a lui Trump a declarat la proces că fostul președinte nu are „altă alternativă decât să caute o reparație legală” pentru a combate un Cohen încurajat,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Iohannis, despre cozile de miercuri de la benzinării: Informaţia a fost amplificată artificial şi a dus la un val de panică. Să fim atenţi cu informaţiile primite

Redacția

După B1TV, și Evenimentul Zilei și Capital iau distanță de clubul de presă înființat de Cozmin Gușă și Roșca Stănescu: ”Orice speculație și declarație pe această temă este falsă”

Redacția

Box office-ul românesc pe 2021, dominat de filme de acţiune/ O singură animaţie în Top 10

Redacția
Încarcă...