NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Doi copii au sunat la POLIŢIE pentru a-l găsi pe Moș Crăciun

Doi băieței au sunat la Poliție pentru că îl căutau cu disperare pe Moș Crăciun. Cei doi, în vârstă de 3 și respectiv 6 ani au toate șansele să ajungă pe lista copiilor neascultători ai lui Moș Crăciun după ce un polițist s-a prezentat la ei acasă.

Copilașii, din Mayville, sud-estul statului Wisconsin, s-au gândit că cea mai bună metodă prin care ar putea să-l găsească pe responsabilul cu cadourile din luna decembrie este prin intermediul Poliției. Până la urmă și Crăciunul poate fi considerat o urgență la vârsta lor.

 Frații au folosit telefonul mobil al tatălui lor și au sunat la 911, serviciul de urgență din SUA, sperând că vor reuși să fie conectați la telefonul Moșului. În urma aventurii, la ușa lor s-a prezentat într-adevăr cineva, însă nu cine se așteptau ei ci un polițist care le-a explicat că cel mai bun mod de a vorbi cu Moș Crăciun este metoda străveche – prin scrisori.

sursa ziarulevenimentul.ro

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

loading...
Advertisements

Related posts

Viceprimarul suferă: Din cauza unei răceli și a partidului care l-a propulsat în funcție

Marius Parteni

Risc major de îmbolnăvire la Iași. Sute de ieșeni stau în mizerie, fără apă potabilă. Explicațiile sunt HALUCINANTE

Redacția

SCENARIU NEGRU pentru BUGETARI. Guvernul ia în calcul CONCEDIERI MASIVE în 2018: „Din 100 de angajaţi, 60-70 muncesc, restul – pe internet”

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site