NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Directorul RAGCL Pașcani liniștește clienții:”Nu rămânem fără gaz atâta timp cât ne achităm cu toții facturile”

Clienții RAGCL Pașcani nu sunt în pericol să rămână fără apă caldă și agent termic atâta timp cât aceștia își achită facturile, iar cei cu restanțe mai achită din debite.  

Directorul general al societății a venit astăzi cu o serie de informații legate de acest subiect, la cererea postului de televiziune Actualitatea Tv.

Gelu Nedelcu a susținut că RAGCL nu va rămâne fără gaz metan, atâta timp cât își va achita facturile.”Nu există acest pericol atâta timp cât ne achităm facturile. Avem suportul și sprijinul Consiliului Local și conducerii Primăriei, iar din ceea ce încasăm și sumele recuperate de la debitori achităm facturile. E-On Gaz a trimis acea notificare către noi și Consiliul Local. Factura curentă la gaz metan este de 1,4 milioane lei, pe care trebuie să o achităm în 45 de zile. Pentru debitul care îl avem am solicitat o eșalonare, pentru o perioadă de șase luni de zile, pentru a putea achita facturile. Săptămâna aceasta am primit de la Primărie 400 mii lei în contul subvențiilor, iar cu ce am mai încasat noi am făcut plată către furnizorul de gaz. Acest lucru arată bunăvoința față de furnizor, iar cât timp vom face plăți nu există pericol. Aș vrea cu acest prilej să liniștesc populația. Nu rămânem fără gaz atâta timp cât ne achităm cu toții facturile „, ne-a declarat Gelu Nedelcu, directorul general al RAGCL Pașcani.

  

La ora actuală RAGCL are de încasat de la populație facturi de aproximativ 6,3 milioane lei. La aceasta se adaugă alte 605.000 lei de la insituțiile din subordinea Primăriei și Consiliului Local. Alți 400.000 lei furnizorul de energie termică trebuie să le recupereze de la agenții economici.”Dacă oamenii sau agenții economici nu plătesc, nici noi nu vom reuși să ne achităm facturile. Sunt familii care au la acest moment facturi restante de aproximativ 30 mii lei”, a mai susținut directorul RAGCL.   

Menționăm faptul că primarul Dumitru Pantazi a susținut ieri, în plenul ședinței de CL faptul că RAGCL  va rămâne fără gaz metan începând cu data de 26 februarie, din  cauza faptului că nu au reușit să achite factura căître E-on Gaz. El a susținut că vionovați sunt și cetățenii care nu își achită facturile.  

Citește și {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Nimic nu l-a făcut să revină. Primarul refuză parada militară și tradiționala masă de 1 Decembrie. Inițiativa consilierilor a picat!

Marius Parteni

Lista candidaților care vor participa la concursurile organizate de Primăria Pașcani

Redacția

Primăria o dă la întors: AgroComplex a renunțat voluntar la cererea de calamitate deoarece culturile și-au revenit miraculos după o ploaie!

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site