RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Diana Șoșoacă vrea referendum pentru ieșirea României din NATO: „Cea mai agresivă, incitantă, periculoasă și potențial distructivă Alianță militară!“

Președinta SOS România, Diana Șoșoacă a lansat, miercuri, o interpelare în Senat, prin care solicită reanalizarea prevederilor Tratatului N.A.T.O. și pregătirea și convocarea unui Referendum Național referitor la apartenența României la Alianţa Nord-Atlantică. 

Șoșoacă: E inacceptabil să ajungem din slugile URSS, slugile USA Foto: Inquam Photos George Calin

Șoșoacă: E inacceptabil să ajungem din slugile URSS, slugile USA Foto: Inquam Photos George Calin

TRATATUL N.A.T.O. – cea mai agresivă, incitantă, periculoasă și potențial distructivă Alianță militară din istoria umanității! Evoluția Tratatului Atlanticului de Nord, de la înființarea sa până în prezent, a dovedit cu prisosință, fără doar și poate, că acest Tratat militar s-a constituit într-un instrument de opresiune a popoarelor, la îndemâna exclusivă a S.U.A., pentru promovarea, apărarea și dezvoltarea intereselor economice ale S.U.A., nicidecum un Tratat Militar Defensiv, menit să apere pacea și democrația mondială așa cum este declarat.

  

Coreea, Taiwanul, Vietnamului, Cambodgia, țările din Orientul Apropiat și Mijlociu, Iranul, Irakul, Afganistanul, Africa de Nord, spațiul ex-Iugoslav, America Centrală și de Sud sunt zone geografice arhicunoscute unde NATO, implicit S.U.A., NU AU FOST CHEMATE SĂ IMPUNĂ, DIN POZIȚIA DE JANDARM MONDIAL, pacea și democrația!”, susține senatoarea Diana Șoșoacă, potrivit unui comunicat transmis de SOS România.

Președinta SOS România afirmă că zonele menționate anterior „sunt spații geografice imense,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Ponta: Pacienții în stare rea sunt lăsați în România, să moară aici. Spitalele din străinătate vor doar să trimită facturi uriașe

Redacția

Gluma lui Edi Iordănescu după ce a preluat postul de selecționer

Redacția

Gruparea pro-rusă de hackeri Killnet a atacat mai multe site-uri ale instituțiilor de stat din Republica Moldova

Redacția
Încarcă...