RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Accident grav la Mina Uricani. Mai mulţi muncitori sunt prinşi sub tone de moloz

Trei muncitori sunt prinși sub câteva tone de moloz, după ce un turn de extracție de la Mina Uricani s-a prăbușit.

Reprezentanții Ambulanței din Hunedoara intervin la Mina Uricani, unde s-a produs un accident de muncă și trei persoane au fost prinse sub dărâmături.

Accidentul a avut loc la suprafață, nu în subteran.

Tone de moloz s-au prăbuşit peste o autobasculantă, în care se aflau 3 muncitori, în urma prăbușirii unui turn de extracţie în incinta Exploatării miniere Uricani.

  

Muncitorii lucrau la ecologizarea minei. În urma accidentului, unul dintre ei a reuşit să se salveze, în timp ce alţi doi oameni au fost surprinşi sub dărâmături.

În cel mai scurt timp, au ajuns la locul surpării echipaje de pompieri ale Detaşamentului Petroşani specializate în misiuni de salvare şi ajutor medical şi echipe ale SAJ Petroșani.

Cu ajutorul echipamentelor aflate în dotarea containerului multi-risc vor fi tăiate şi îndepărtate elementele de dărâmătură. Concomitent, cu buldozere şi excavatoare aflate in dotarea Exploatării miniere şi a Primăriei Uricani, sunt efectuate acţiuni de îndepărtare a materialelor de construcţie. Întreaga operaţiune se desfăşoara cu respectarea tuturor normelor şi principiilor de protejare a salvatorilor.

BZI

Related posts

A treia zi de grevă în București. Directorul STB anunță că pe traseu au ieșit doar trei tramvaie și 10 autobuze, deși două hotărâri judecătorești executorii impun reluarea activității

Redacția

Virgil Popescu: Românii nu trebuie să-și facă probleme cu privire la tarifele la energie iarna aceasta, dacă se încadrează în limitele de consum prevăzute de legea plafonării

Redacția

USR anunţă că peste 52.000 de oameni au semnat pentru desfiinţarea pensiilor speciale, în doar o săptămână

Redacția
Încarcă...