NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Dezinsecţie în municipiul Paşcani în noaptea de 10 spre 11 iulie. Deratizarea se face separat. Mior SRL a câştigat licitaţia. Cum comentezi?

Specialiştii din Primăria Paşcani au finalizat procesul de selecţie a ofertelor pentru stabilirea firmei care se va ocupa de dezinsecţia şi deratizarea în municipiul nostru. Drept urmare în noaptea de 10 spre 11 iulie, între orele 20.00 şi 6.00, pe raza municipiului vor fi efectuate servicii de dezinsecţie şi deratizare. Primăria municipiului Paşcani îşi cere scuze pentru disconfortul care va fi creat de utilajele ce vor acţiona în interval orar menţionat.

Suprafețele aferente domeniului public ale  municipiului pe care se vor efectua activităţile de dezinsecţie sunt: parcurile şi spaţii verzi, puncte de colectare deşeuri, căi de comunicaţie rutieră, locurile de joacă, pieţe, canale în care sunt amplasate reţele de alimentare cu apă, zonele umede ale municipiului, cimitire şi zonele adiacente aparţinând domeniului public. 

Acţiunea de dezinsecţie se realizează cu substanţe insecticide avizate de Ministerul Sănătăţii, în vederea combaterii tuturor insectelor. Ea nu prezintă nici un pericol pentru populaţie sau pentru animalele de companie.

Cât priveşte deratizarea aceasta va mai cuprinde platformele gospodăreşti de precolectare gunoi menajer şi locurile în care există focare declarate ce pun în pericol sănătatea oamenilor şi animalelor. Cetăţenii care deţin animale şi păsări sunt atenţionaţi să ia toate măsurile pentru evitarea oricărui incident neplăcut.   

Pentru acţiunea de deratizare şi dezinsecţie Primăria va cheltui 120.000 lei. Lucrările vor fi realizate de societatea MIOR SRL din Iaşi, a cărei nume a fost vehiculat în presa locală încă de acum o lună de zile.

Reprezentantul acestei societăţi contrazice anunţul făcut astăzi de şefii executivului local. El a spus că în primă fază se va desfăşura acţiunea de dezinsecţie, iar în 2 – 3 zile va fi demarată cea de deratizare.”Respectăm toate procedurile impuse de Ministerul Sănătăţii. Mai întâi se va desfăşura dezinsecţia, iar ulterior deratizarea”, ne-a declarat Mircea Scarlat Orzescu, administratorul Mior SRL. 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Afaceriștii la mâna executivului din Primărie. Concesiunile “cu dedicație” au prioritate. Secretarul Zuzan suspectat de primarul Pantazi că încasează șpagă!

Marius Parteni

Ședință de Consiliu Local la Târgu Frumos cu 9 puncte pe ordinea de zi. Proiect pentru plata online a taxelor și impozitelor locale

Oana Cordoneanu

Şedinţă de Consiliu Local la Târgu Frumos, cu 11 proiecte pe ordinea de zi

Ema Roman

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site