NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Directorul Nedelcu critică prevederile din contractul de mandat și faptul că ideile de eficientizare nu au fost luate în seamă

Situația este dezastruoasă la nivel de organizare a R.A.G.C.L Pașcani. Managerul instituției anunță că nu a semnat contractul de mandat, dar o va face, însă documentul elaborat de Primărie este greșit.

În altă ordine de idei, Gelu Nedelcu susține că a propus măsuri organizatorice în ceea ce privește sistemul pe care îl administrează.

  

Acesta a venit astăzi în fața consilierilor din comisia juridică. Prezența s-a datorat unui proiect care vizează regia, unde a făcut câteva declarații. Prima ar fi aceea că încă de la începutul anului a propus o serie de măsuri de reorganizare a sistemului.

”Noi am depus documentații la Primărie, nu știu de ce nu le aveți dumneavoastră, în care arătam că trebuie făcute investiții. Din punctul nostru de vedere, trebuia să funcționeze câte o centrală pe fiecare zonă. Una în vale și alta în deal. Asta implică investiții. Nu sunt de acord când ni se spune de către domnul primar, că nu am prezentat soluții”, a declarat Gelu Nedelcu, director interimar al R.A.G.C.L

Advertisements

 Cât privește situația actuală, managerul unității spune că nu va putea semna un nou contract cu un furnizor de gaz metan, pentru că nu are girul Consiliului Local.

 

“Eu sunt director interimar, nu am semnat încă acel contract de mandate, dar o voi face pentru că nu vreau să afectez activitatea. Dar totuși, contractul care ne-a fost trimis este un copy-paste al celui din 2014. Eu nu pot să propun un plan de reorganizare al activității pentru patru ani de zile, în condițiile în care sunt director interimar, pentru o perioadă de 90 de zile. Legat de noul furnizor, voi veni miercuri în ședința Consiliului Local să vă cer mandat pentru a semna contractul. Vă voi prezenta și ofertele care le avem”, a mai spus Gelu Nedelcu.

Advertisements

 Consilierul Codrin Toma de la PSD, a subliniat în cadrul ședinței de astăzi că o parte din vina pentru situația de astăzi de la R.A.G.C.L o poartă și beneficiarii de servicii, persoane fizice și juridice, care nu și-au achitat facturile la timp.

 Este a 19 zi de când regia locală a rămas fără gaz metan și nu poate furniza apă caldă și căldură.

Advertisements
Advertisements

Related posts

„Caravana buletinelor” continuă în judeţ

Redacția

Ce obligații au vânzătorii și cumpărătorii pentru transportul porcilor între localități

Redacția

Proiectantul de la piața vale a notificat Primăria că va reface documentația, astfel încât modernizarea să poată fi realizată

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site