NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Deputatul Relu Fenechiu, indignat că nu a fost validat mandatul de consilier local al lui Crăciunescu

Deputatul Relu Fenechiu a trimis o adresă către Consiliul Local Pașcani prin care filiala ieșeană a PNL își exprimă „indignarea că în ședința de constituire a Consiliului Local Pașcani nu a fost validat mandatul de consilier al lui Grigore Crăciunescu”.

Advertisements

În adresă se citează art.31 alin.5 din legea 215/2001 care prevede că validarea sau invalidarea mandatelor se face în ordine alfabetică prin votul majorității consilierilor prezenți în sală,prezența consilierului supus validării nefiind o condiție necesară.

Deputatul Fenechiu mai arată că nu există în lege noțiunea de amânare a validării unui consilier ci doar validarea sau invalidarea acestuia. El a mai transmis CL Pașcani că speră ca acest incident să fie o situație izolată de tratare cu superficialitate a legii și nu un abuz al celor ce s-au ocupat de organizarea și desfășurarea ședinței de constituire a Consiliului Local Pașcani.

  
Advertisements
Advertisements

Related posts

Precizări din partea PSD Iaşi

Redacția

Pintilie după întâlnirea cu ministrul Transporturilor: „Vom avea un tren metropolitan, care va lega Pașcaniul de Iași, și de Aeroport”

Răzvan Grecu

Angajaţii Parlamentului se tem să le ceară paşapoartele COVID senatorilor şi deputaţilor. Şoşoacă: „Nimeni n-a îndrăznit” (Reportaj)

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site