NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Demonstrație de arte marțiale, colinde și multe surprize în spectacolul oferit ieri seară de Clubul ”Long Ho” Pașcani

Sărbătorile de iarnă au fost simțite din plin ieri seară de către cei prezenți în sala de sport a Colegiului ”Sadoveanu”, unde membrii Clubului ”Long Ho” Pașcani au pus în scenă un spectacol grandios.

Serbarea de Crăciun, pregătită de către tinerii sportivi, a fost una ce a cuprins demonstrații de arte marțiale, colinde dar și o premiere a acestora. Moderatorii evenimentului au fost președintele Clubului ”Long Ho” Adrian Zamosteanu alături de vicepreședintele Federației Române de Arte Marțiale, Ovidiu Covaci. Cei doi au făcut un scurt istoric al rezultatelor deosebite pe care atât sportivii clubului cât și lotul național al României le-au obținut în acest an la competițiile la care au participat.
A urmat premierea practicanților de arte marțiale pentru rezultatele obținute la două competiții interne. Momentul mult așteptat a fost demonstrația de arte marțiale pe care o parte din membrii clubului au susținut-o, în aplauzele publicului numeros prezent în sală. Mai apoi, sportivii Clubului ”Long Ho” alături de părintele Dumitru Cristea și câțiva tineri din parohie,  au cântat colinde. La final, cei mici au primit pachete cu daruri din partea Moșului. Evenimentul a avut și o parte caritabilă. Asociaţia Mila Creştină  a desfăşurat acțiunea– „Dăruieşte, pentru un Crăciun frumos!”, prin intermediul căreia s-au strâns cadouri pentru familii nevoiaşe din municipiul Paşcani, care au constat în: jucării, produse alimentare, haine etc.

  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Advertisements

Related posts

Un fost jurnalist pășcănean le solicită aleșilor locali să modifice o clauză din contractul de închiriere a locuințelor de tip ANL!

Răzvan Grecu

Știri de la cititori: Mișcări de K1 ale unor prichindei în curtea unei grădinițe din Pașcani (video)

Redacția

Festival Folcloric de Datini şi Obiceiuri de Iarnă la Tătăruşi

Ema Roman

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site