NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Decizii surprinzătoare în Primăria Pașcani. Secretarul instituției reintră în concediu de creștere a copilului, iar un economist a demisionat

Secretarul interimar al Primăriei Pașcani și-a dat demisia din funcția pe care o ocupă din data de 31 august 2015. Aceasta a formulat o cerere prin care a solicitat să îi fie aprobată revenirea în concediu pentru creștere a  copilului, în care se afla la momentul la care a acceptat funcția. De asemenea, unul din funcționarii condamnați în dosarul AgroComplex Lunca și-a înaintat demisia.

 

Jurista Alina Sandu a acceptat vara aceasta să preia atribuțiile secretarului suspendat Mircea Zuzan. Motivul pentru care aceasta a ales să renunțe la funcție este legat de presiunile care se făceau asupra ei să semneze o serie de documente, pe care ea le considera că nu întrunesc condițiile legii. Despre posibila plecare a acesteia, jurnaliștii de la Actualitatea Tv au vorbit în emisiunea „În Obiectiv„, difuzată în data de 12 noiembrie. Alina Sandu va intra în concediu de creștere a copilului începând cu data de 19 noiembrie.

Un alt funcționar care își încheie de tot socotelile cu Primăria Pașcani este economista Dana Marcovschi. Ea și-a depus demisia din funcția deținută, conform unor surse, în aceeași zi în care și Alina Sandu a solicitat să plece în concediu de creștere copil. Marcovschi a fost condamnată la 8 luni cu suspendare pentru fals intelectual, în dosarul AgroComplex. Ea a fost în trecut contabil șef al Primăriei și director economic la RAGCL Pașcani.   

Menționăm că în contextul acestor frământări, celălalt jurist al Primăriei, Paul Apostol, se află și el în concediu de odihnă până săptămâna viitoare.   

 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

loading...
Advertisements

Related posts

Primăria Pașcani angajează inspector. Vezi condițiile!

Redacția

Documentația pentru scoaterea la licitație a concesionării serviciului de iluminat public a fost aprobată! Consultantul susține că suma totală nu va fi de 28 de milioane lei!

Răzvan Grecu

OPRIREA APEI în blocurile restanţiere, INTERZISĂ prin lege

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site