NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Circulaţie închisă pe un sector de pe strada Unirii, până joi! Se toarnă ultimul strat de asfalt

Traficul auto pe strada Unirii este interzis începând de astăzi şi până joi, 19 noiembrie. Este practic termenul estimat pentru finalizarea lucrărilor pe acest sector.

  

 

Se toarnă ultimul strat de asfalt pe porțiunea de la poarta doi a societății Electroputere VFU și podul de la intersecția cu Dealul Spirii. De asemenea, au fost modernizate podeţele şi şanţurile de scurgere.

„Începând de joi, strada Unirii va fi redeschisă traficului auto. S-a turnat şi azi asfalt, se va turna şi mâine, sperăm să nu avem probleme din punct de vedere meteo, pentru a putea finaliza lucrarea. Au fost modernizate podeţe și şanţurile de scurgere.Valoarea proiectului este de 1,2 milioane lei”, a declarat Cristian Menegon, purtătorul de cuvânt al Primăriei Paşcani.

Până joi inclusiv, cei care circulă de obicei pe strada Gării pentru a ajunge spre Unirii și Lunca sunt nevoiți să ocolească pe strada Abator peste calea ferată, pe un drum pietruit, greu practicabil. 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Pantazi face afaceri cu RAGCL prin interpuși ca să evite starea de incompatibilitate (DOC)

Marius Parteni

Primăria are conturile blocate. O firmă ce trebuia să realizeze un site și-a luat drepturile. Ancheta administrativă a primarului s-a blocat într-un sertar

Marius Parteni

ATENŢIE ŞOFER! Restricţii de circulaţie pe podul peste Siret, de la intrarea în municipiul Paşcani

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site