NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Ziarul Bună Ziua Iași îl acuză pe primarul Dumitru Pantazi că pregătește un nou tun la bugetul de stat

Cotidianul ieșean Bună Ziua Iași l-a acuzat în ediția de marți 29 octombrie, pe primarul Dumitru Pantazi că se pregătește să dea o nouă țeapă.

Conform unui pamflet publicat în rubrica Bursa Bârfelor, ziariștii ieșeni susțin că o societate de a primarului Dumitru Pantazi are datorii de miliarde la bugetul de stat, iar acum edilul face intervenții la ANAF Iași pentru a scăpa de respectiva datorie.

Redăm integral textul apărut și pe bzi.ro: „ Abia a implenit un an de mandat, ca bremarele de la Hascani, domnul Mitica Pontazi, a si inceput sa purceada la golanii de melearde. Aztfel, domnul bremare din Hascani are o firma de agricultura care are neste datorii de melearde la bogetul de stat. Din aciasta precena, domnul bremare Pontazi si-a tremes eri cuntabila la Finasuri la Iasi cu un sac de documente sa i se rezolve problema cu meleardele pe care le are la bugetul de stat. Pontazi spera ca se va rezolva problema, dioarece la Finansuri sunt mai multi dereftori pesedisti decat leberali. Babetele o sa urmareasca sa vada daca se face golania pana la capat si daca se face, vor rezerva prima pagina a zearului”.

Menționăm că AgroComplex Lunca SA firma la care primarului Dumitru Pantazi este acționar majoritar a păgubit bugetul local cu 22 de miliarde de lei vechi folosindu-se de niște funcționari publici care „au uitat” să trimită somații de plată, astfel apărând prescripția datoriei.

Vezi aici articolul

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

loading...
Advertisements

Related posts

Costică Pânzaru, managerul Spitalului Municipal de Urgență, despre criza apei de la Pașcani:„ApaVital nu trebuie să închidă apa la cetățeni”

Răzvan Grecu

Primarul Dumitru Pantazi a cedat nervos la întrebările legate de spital

Răzvan Grecu

Defrişări masive pe drumul naţional DN28 A

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site